Henk4kVervolg op het net verschenen gejubel over het klapstuk WVHEDW - DVVA, waarvan Hajé een weeklang plezier had, en velen met mij. Aldus in blijde verwachting naar de geelzwarte veste alwaar Zachies Onderuit Bonjouren, of tewel ZOB, als volgend barbertje moest hangen. Ongeslagen met slechts vier doelpunten tegen het veld in, om er prompt vier bij te krijgen.

Heer scheids helpende hand, na zeven minuten bal op de stip, zag penalty plus geel als enig juiste straf voor van dichtbij "aangeschoten hands". Had mijn twijfels. DVVA met zeer goed voetbal verbeten op jacht, leverde prachtkansen op maar helaas. Tegen de verhouding in met 0-2 rust en ook daarna wilde het maar niet lukken ondanks de inbreng van Mr. Humble en Mark ten koste van de defensie leverde slechts ZOB-se goaltjes op: 0-4 en hopelijk toch weer toppie naar Marken!

Het was sowieso geen mannendag, alhoewel "Twee"  in de 90e minuut op 1-0 kwam ten koste van ....ZOB 2. Maar o.a. "4", 1-4, zesde, 2-5 en "12" met 2-3 onderuit en "Tien" hield met de 6-2 nog een beetje eer hoog. Nee, dan de meisjes! Winst voor 2, 3 en 4, Anne van Els maakte indruk met vier treffers, het werd tegen Wartburgia 5-1 en ook die ene was van een DVVA-voet. Dames 1 bij Wartburgia verdienstelijk 1-1.

Ex-copraeses Victor present met een kleine meute: schattig dochtertje en een lekker kereltje, goed gewerkt. En na gezellig samenzijn in beka en cantine door Otto Visser zorgzaam thuisgebracht. Hartelijk dank geel-zwarte familie. Tot zaterdag???

Van Driest

Agenda

  • 6 april Lentekriebelsfeest
  • 20 april Voetbalquiz
  • 25 mei Seizoensafsluiting

Wedstrijdbal

De bal voor de wedstrijd
DVVA H1 - Roda '46 H1
wordt gesponsord door
Daan Waleson en
Thomas Ossenkoppele
Eigenaars van Fysiolution
hoogwaardige & persoonlijke zorg.
www.fysiolution.nl

Title Text

Tweets