Henk4kZesde !!! overwinning op rij, niet echt een huzarenstukje tegen nummer laatst, maar toch, verzet tot in de tweede helft, maar toen vonden met name Job Arntz en ene Jelmer Kos, vermoedelijk ook een clublid, het welletjes en maakten resoluut een einde aan het ondermaatse aardappelgescharrel: 0-2. Trots bovenaan in de periode, kans op nacompetitie groeit met de dag.

A.s. zaterdag kan blijken of ze dat leuk vinden, HBOK thuis, en dat is different koek. Mijn dringend advies: allemaal op tijd beginnen en desnoods een beetje eerder: ben je de feiten vooruit! 

Hoorde het gerucht iets over een op handen zijnde jaarvergadering. In de stellige overtuiging dat het oudste c.q langjarigste clublid zorgzaam van de nodige informatie wordt voorzien, rustig in de wachtkamer ....en daar zit ik nog.

Misschien wel tot zaterdag.

Van Driest

Agenda

  Het seizoen 2017/2018 zit er nu echt op. Tot in augustus!
   

Tweets

@PPTimp Je wordt gemist hoor PP!
Anne Schoenmaker studeert Leisure Management en schrijft haar scriptie voor SoccerRocker. Heb jij afgelopen zaterda… https://t.co/gLPlvomxGr
Leuk stuk van Vrije Tijd Amsterdam over SoccerRocker! https://t.co/FB7ULiz9yl
DVVA 12 (13e 14e) verliest laatste wedstrijd met 5-2 bij Overamstel. Goals @Groucho84 en @timcardol
Het allermooiste festival en toernooi van het jaar staat weer voor de deur. Komt allen! #amsterdam #festival #soccerrocker #dvva @ DVVA
@voetblah Gelukkig hebben we @JeroenSmakman gisteren nog vastgelegd dus die is niet meer beschikbaar!