Henk4kJa zeker! Het is die dekselse kerels van "Twee" gelukt een historische mijlpaal neer te zetten: Hoofdklasser!

Ga er gerust even bij zitten. Na de 1-0 thuis moest uit bij ZOB een gelijkspel tot bovengenoemd resultaat leiden en dat lukte. Beter spelend was de ruststand zelfs 0-1 door een gloeiende kogel van Jelmer Kos. Maar ZOB vocht zich terug en beloonde zich met de gelijkmaker. Maar verder was er , mede door sterk spel doelman Davey Spaans, geen doorkomen aan. Voorwaarts werden ook geen potten meer gebroken, vandaar de 1-1 eindstand. Er werden vreugdevuren ontstoken en samen met de supporters bleef het nog lang gezellig. Meer dan mooi resultaat voor de nieuwkomer Elroy Kromheer en secondante Francoise. Nu even rusten en dan de schouders eronder voor handhaving, kijk er naar uit! Dankzij Jeroen Smakman was het mij vergund erbij te zijn, vader Hazewinkel bracht me weer zorgzaam thuis.

Nog wat losse nieuwtjes vernomen over stoppen dan wel lager op, zoals Guus Verhaar's besluit om de selectie te verlaten, terug naar Tiende. Goede voetballer, fijne vent maar denk wel dat de tegenstanders van "Tien" zware pijpen te roken krijgen! Ook zijn er zwangerschappen en geboorten gemeld, die mij het gevoel geven dat het met het scorend vermogen in de diverse slaapkamers wel goed zit. Ook de penningmeester scoort er lustig op los. De lening loopt als een trein met zo ongeveer twee derde binnen, haast u voor het te laat is.

Nog niet te laat het betuigen van bewondering en erkentelijkheid inzake "clubliefde", alweer enige tijd geleden mede t.g.v. 85 jaar Vriendschap verschenen. Mooi stukje werk, voelde even heimwee naar die goeie ouwe tijd van het wekelijkse clubblad. 

Mag ik nog even attenderen op mijn stekkie aan de Costa Brava, vermoedelijk vrij vanaf half augustus. Niet te vergeten mijn dank te betuigen voor alle support die mij mogelijk maakten wedstrijden te bezoeken. Bestuur, bedankt voor tomeloze inzet. DVVA gloreert als nooit tevoren!

Van Driest

Agenda

  • 6 april Lentekriebelsfeest
  • 20 april Voetbalquiz
  • 25 mei Seizoensafsluiting

Wedstrijdbal

De bal voor de wedstrijd
DVVA H1 - Roda '46 H1
wordt gesponsord door
Daan Waleson en
Thomas Ossenkoppele
Eigenaars van Fysiolution
hoogwaardige & persoonlijke zorg.
www.fysiolution.nl

Title Text

Tweets