Onder het motto: het is beter te schrijven dan te zijn afgeschreven en zodoende tevens mijn rentree aan de zijlijn van het hoofdveld, alwaar de discipelen van elfje - twaalfje of te wel het koppel Doggen met zijn trawanten, halverwege eerste helft 0-1 tegen nummer laatst. Liet me zien en horen en dat hielp: rust 2-1, eindstand 4-2, o zo. Was present op uitnodiging van de Doggertjes per traditie barbeque na laatste wedstrijd. Heel genoegelijk, ook "Zes" ongetwijfeld fijne avond werden kampioen en dus van harte!

Vergat bijna te vermelden kort na aankomst begroet door jongedame, volgens de laatste mode gekleed en gekapt. Bij nadere beschouwing bleek het Karen, die mij met stoel en koffie verblijdde. Er waren meer hartelijke begroetingen, de Hazewinkels, Ronald Izaks, langdurig foetsie in Australië alwaar bezweken voor de charmes van de Canadese Stephanie. Over 3 weken in Italië de huwelijksvoltrekking en de mannen van " Twaalf" zullen er ongetwijfeld bij zijn. Ook met oud-voorzitter Victor Bos was het mij vergund een babbeltje te hebben. Binnnenkort verhuizen met vrouw en twee kids van alweer 4 en 2!! Zo ook kassier Arthur, verlaat de Stadionkade en vestigt zich zeer fraai op de Apollolaan, ook van harte!

Ik stop er mee, in benauwde afwachting op de laatste rond, zal "Eén" het redden bij AMVJ? Bij mij is het "billenknijpen' al begonnen.

Groet Van Driest

Agenda

  • 6 april Lentekriebelsfeest
  • 20 april Voetbalquiz
  • 25 mei Seizoensafsluiting

Wedstrijdbal

De bal voor de wedstrijd
DVVA H1 - Roda '46 H1
wordt gesponsord door
Daan Waleson en
Thomas Ossenkoppele
Eigenaars van Fysiolution
hoogwaardige & persoonlijke zorg.
www.fysiolution.nl

Title Text

Tweets