Henk4kEén" weer puntloos thuis met 1-2. "Twee" thuis verloren met 0-2. Er was de handicap van afwezigen, zo telde het tweede 11 man waarvan eentje niet fit en ook bij "Een" was het behelpen! Het werd onder ideale weersomstandigheden een nagenoeg gelijk opgaande strijd, die pas in de laatste minuten door een EDO doelpunt niet in, een toch wel verdiend gelijkspel, eindigde, 1-2. Bekwaam geleide faire wedstrijd, heb mijn hoop gevestigd op a.s. zaterdag, Arsenal uit. Komt allen helpen het degradatiespook te verjagen! Troost gezocht bij vriend Doggen van het "Tiende", maar die was naar mij onderweg om uit te huilen: nul uit twee, maar nog wel in de opbouwfase, ammehoela.

Na afscheid te hebben genomen van oud scheidsrechter Gerda Kranenburg - 42 diensdtjaren! in afwachting van mijn taxi welkom in de bestuurskamer geheten en door mevrouw de voorzitter liefdevol uitgeleide gedaan. Vette kopen in de krant: DVVA kwetsbaar, eerste kleine lettertjes niet meer leesbaar, dus dacht ik: klets maar.

Nog even heel iets anders, mis de fooienpot, een extraatje voor de zwoegers achter de tap, moet kunnen en maakt je niet kwesbaar!

Van Driest.

Agenda

  • 6 april Lentekriebelsfeest
  • 20 april Voetbalquiz
  • 25 mei Seizoensafsluiting

Wedstrijdbal

De bal voor de wedstrijd
DVVA H1 - Roda '46 H1
wordt gesponsord door
Daan Waleson en
Thomas Ossenkoppele
Eigenaars van Fysiolution
hoogwaardige & persoonlijke zorg.
www.fysiolution.nl

Title Text

Tweets