Voorzitter Peter-Paul Timp
Penningmeester Arthur van de Velde
Secretaris Jurriaan Heslinga
Wedstrijdsecretaris Eugenio Hoogland
Bestuurslid Damesvoetbal Anne van Els
Facilitaire Commissie Reinier Snel
Bestuurslid Activiteiten Jill Eekhart

 25609506123 e422f1a083 k

v.l.n.r: Arthur van de Velde, Peter-Paul Timp, Anne van Els, Reinier Snel, Jill Eekhart, Jurriaan Heslinga en Eugenio Hoogland

 

Peter-Paul Timp - Voorzitter

PP.jpg

Als voorzitter is Peter-Paul Timp blij dat er in de afgelopen jaren is gewerkt aan het creëren van een organisatorisch en financieel gezonde club die klaar is voor de toekomst. Het huidige bestuur heeft het voordeel dat zij op de ingeslagen weg verder kan. Peter-Paul zou graag zien dat het een clubhuis een plek is en blijft waar leden, tegenstanders, scheidsrechters en vrienden graag komen. Dat vraagt om een bepaalde sfeer maar ook zeker om bepaalde faciliteiten. Die faciliteiten hopen we met de op handen zijnde verbouwing van het clubhuis te creëren. Maar ook de kenmerkende DVVA-feestjes en activiteiten horen daarbij.

Peter-Paul is met ingang van seizoen 2014/2015 voorzitter van DVVA. Deze centrale verdediger van DVVA 2 voetbalt sinds 2008/2009 bij DVVA. Als boegbeeld van DVVA is Peter-Paul geen man die de weg van de minste weerstand kiest en steekt zijn voorliefde voor Feyenoord op deze Amsterdamse club bepaald niet onder stoelen of banken.


Contact: voorzitter@dvva.nl


 

 

 

Arthur van de Velde - Penningmeester

Arthur4kk

Arthur van de Velde is met afstand het meest ervaren bestuurslid. Lid van DVVA sinds 1995/1996, en in oktober 2011 aangetreden als penningmeester. Deze speler van DVVA 7 staat links- of rechtsachter, maar gedwongen door blessures staat hij geregeld met gezonde tegenzin te vlaggen.

Als penningmeester is Arthur verantwoordelijk voor de financiën, begroting en jaarrekening van DVVA. Uit dien hoofde is Arthur ook eindverantwoordelijk voor de kantine en kantinecommissie en de contributie-inning.

Contact: 06-2157 3431 / penningmeester@dvva.nl

 

 

 

Jurriaan Heslinga - Secretaris

Jurriaan.jpg

Jurriaan Heslinga is in seizoen 2011/2012 bij DVVA komen voetballen in DVVA 9. Daar is hij te zien aan de gehele linkerflank, zeker nu hij eindelijk blessurevrij is. Niet alleen heeft Jurriaan een verleden als hockeyer, rugbyer en zaalvoetballer, ook is hij oud-clubkampioen klaverjassen. Ondanks voorgaande heeft voetbal zijn hele leven de boventoon gevoerd. Sinds 2014/2015 is Jurriaan secretaris van DVVA.

In zijn hoedanigheid als secretaris houdt Jurriaan zich met diverse organisatorische en administratieve aspecten van DVVA bezig. Onder andere de ledenadministratie, de bestuurskamer en de vernieuwing van de website vallen onder zijn verantwoordelijkheid. Daarnaast heeft Jurriaan de regie over de teambarometer, het instrument dat op de voet registreert hoe betrokken en actief de verschillende teams zijn die DVVA huisvest.

Contact: 06-1149 9466 / secretaris@dvva.nl

 

 

 

Eugenio Hoogland - Wedstrijdsecretaris

Eugenio

Eugenio Hoogland voetbalt sinds seizoen 2008-2009 bij DVVA en is een van de centrale verdedigers van het befaamde DVVA 14. Hoewel de mannen van DVVA 14 voorheen voornamelijk wisten te schitteren in de derde helft, weten Eugenio en zijn kameraden dit seizoen (2015/2016) te beginnen met enkele klinkende zeges. Op deze voet verder en de ambitie om een keer in het linkerrijtje te eindigen is binnen handbereik.

Eugenio heef zich in seizoen 2014/2015 als wedstrijdsecretaris bij het bestuur gevoegd. Als wedstrijdsecretaris is Eugenio verantwoordelijk voor het inplannen van wedstrijden, velden, kleedkamers en bardiensten op wedstrijddagen. In dat verlengde onderhoudt Eugenio nauw contact met de KNVB inzake allerhande wedstrijdzaken.

Contact: 06-1392 7307 / wedstrijdsecretariaat@dvva.nl


 

 

Anne van Els - Bestuurslid Damesvoetbal

Anne4kAnnes van Els is in augustus 2010 lid geworden van DVVA. Ze voetbalt bij het immer gezellige Dames 4. Dames 4 heeft dit seizoen een serieuze ambitie: eindigen in het linkerrijtje. Dat betekent werk aan de winkel voor voorhoedespeelster Anne. In eerdere seizoeen was het aantal punten van deze dames soms op één hand te tellen.

Bij aanvang van seizoen 2014/2015 is Anne het bestuur van DVVA komen versterken als bestuurslid damesvoetbal. In zijn algemeenheid heeft Anne de taak om het damesvoetbal naar een hoger plan te brengen. Daarbinnen heeft ze een coördinerende rol voor de damestak in zijn geheel. Daarbij is ze onder andere verantwoordelijk voor de aanstelling van trainers voor verschillende elftallen en zorgt ze dat er voldoende trainingsmateriaal beschikbaar is.

Contact: dames@dvva.nl


 

  

Reinier Snel - Facilitaire Commissie

Reinier SnelReinier voetbalt sinds 2012/2013 bij DVVA. Na een aantal seizoenen in de selectie te hebben gespeeld, maakt Reinier tegenwoordig zijn goals voor DVVA 4. In de spits doet hij zijn naam vaak eer aan, maar niet altijd.

In seizoen 2015/2016 heeft het bestuur in Reinier Snel een perfecte opvolger van Frank Fit gevonden. Niet alleen hebben beide heren een achternaam met allure, ook heeft Reinier als lid van de facilitaire commissie afgelopen jaren nauw samengewerkt met Frank. Nu is Reinier zelf hoofdverantwoordelijk voor de faciliaire zaken. In die hoedanigheid komt er veel wat met logistiek van DVVA te maken heeft op zijn bord. Reinier zorgt voor een groot deel van het materiaal en is voor veel personeelsleden van DVVA een van de aanspreekpunten. Daarbij wordt Reinier ondersteund door zijn oude vrienden van de facilitaire commissie.

Contact: 06-2448 0360 / facilitair@dvva.nl


 

   

Jill Eekhart - Bestuurslid Activiteiten

Jill4kJill Eekhart voetbal sinds het seizoen 2012/2013 bij DVVA. Ze begon in Dames 2, maar vanaf dit seizoen zal ze te bewonderen zijn in Dames 4. Dat ze veelzijdig is blijkt uit haar inzetbaarheid op het veld: ze kan onder andere uit de voeten in de spits, linksachter en rechtsachter.

Met een lustrumjaar in het vooruitzicht zal een groot deel van haar aandacht als Bestuurslid Activiteiten uitgaan naar het organiseren van verschillende activiteiten gedurende het seizoen ter ere van het 85-jarig bestaan van DVVA. Daarbij hoopt Jill uit de verschillende teams leden te kunnen betrekken om er samen, naast een sportief, ook een feestelijk seizoen van te maken! In het verlengde daarvan zal Jill ook betrokken zijn bij de feestcommissie die zich onder andere richt op de organisatie van het niet meer weg te denken Oktoberfest.

Contact: 06-4440 4075 / jilleekhart@gmail.com

Agenda

02/9  Eerste (beker)voetbalweekend!
20/9  Algemene Ledenvergadering
23/9  Seizoensopening

Tweets

@leoblo het is nooit te laat om nog eens te beginnen! ;) Wanneer kom je eens bij ons mee trainen? :) #jinek
@leoblo in @JinekLive: de aanmeldingen voor vrouwenvoetbal stromen binnen. Klopt! Beginnerscursus bij @csvDVVA sinds 6-8 binnen no time vol!
De #DVVA selectie heeft de eerste training met de traditionele klusdag seizoen '17-'18 weer geopend! #dvva #clubliefde
De selectie komt goed uit de verf in de #seizoensvoorbereiding. #klusdag #teamspirit https://t.co/exvARDDHjh
Clubliefde is... stiekem uitkijken naar het einde van de zomerstop! Zet de Algemene Leden Vergadering DVVA &... https://t.co/cghlswU3nH
@KJ_Huntelaar en we willen nog steeds een Huntelaar 'Hunter'! Welkom thuis in A'dam! https://t.co/kA0skjMjK6