downloadDVVA zoekt een leuk en spontaan persoon die op zaterdag en eventueel op trainingsavonden (maandag en/of woensdag) DVVA gaat vertegenwoordigen in ons clubhuis. DVVA heeft veel aan de steun van haar commissies, welke bestaan uit vrijwilligers uit de verschillende voetbalteams. Met deze commissies zal je nauw gaan samenwerken en daarnaast ga je de voetbalteams die bardienst hebben ook aansturen. 

Met elkaar zorgen jullie ervoor dat iedereen zich welkom en prettig voelt bij een bezoek aan DVVA. Op sommige dagen zal je het druk hebben, op andere dagen wat minder oftewel zo veranderlijk als het weer. We zoeken iemand die er plezier in heeft om een biertje te tappen en af en toe een frietje te bakken. Daarnaast is het belangrijk dat je het overzicht weet te houden op de activiteiten in en rondom het clubhuis.

Op dit moment ligt de voorkeur bij iemand die de late dienst kan doen. De late dienst begint aan het eind van de middag. Je zal terecht komen in een team met twee andere clubhuismanagers, hiermee kun je eventueel diensten ruilen. Voor de werkzaamheden ontvang je maandelijks de maximale vrijwilligersvergoeding.

Samen met alle mensen binnen DVVA zorg je ervoor dat we elke zaterdag weer het gezelligste clubhuis op sportpark Drieburg zijn.

Dus sta je sterk in je schoenen en werk je graag met allerlei mensen, kom ons dan helpen in het leukste clubhuis van Amsterdam en stuur een dan een mail naar kantine@dvva.nl!

Agenda

02/06

SoccerRocker Festival!!
(voor 17:00 gratis!)

Tweets


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/dvva.nl/httpdocs/modules/mod_wdstwitterwidget/helper.php on line 58