KantineWe zijn blij dat we ons kantineteam voor de zaterdagen hebben kunnen versterken met Valentina Abrami. Dit maakt het mogelijk dat we op zaterdag, met steeds vaker late wedstrijden, een betere service kunnen bieden op het einde van de dag. Met ingang van zaterdag a.s. zal het volgende schema qua vaste kantinebezetting ingaan:

08.30-12.00: Valentina

11.30-19.30: Anoep

19.00-21.30 (keuken sluit om 21.00): Patricia

Als er weinig wedstrijden ingepland staan of er zijn veel afgelastingen dan kunnen de openingstijden aangepast worden. Dit schema draaien we t/m zaterdag 2 december. Daarna zal het clubgebouw i.v.m. de verbouwing gesloten zijn tot half februari. Vanaf zaterdag 17 februari pakken we de draad weer op.

Even voorstellen: Valentina

Valentina is de nieuwe hulpkracht in de kantine op de zaterdagochtend. Ze komt uit Italie en woont sinds begin oktober in Nederland. Op dit moment is ze bezig met de studie rechten en is ze van plan in Nederland een master te volgen op internationaal juridisch gebied. Ze is enthousiast om bij DVVA te werken en de voetbalclub te leren kennen!

Agenda

  Het seizoen 2017/2018 zit er nu echt op. Tot in augustus!
   

Tweets

@PPTimp Je wordt gemist hoor PP!
Anne Schoenmaker studeert Leisure Management en schrijft haar scriptie voor SoccerRocker. Heb jij afgelopen zaterda… https://t.co/gLPlvomxGr
Leuk stuk van Vrije Tijd Amsterdam over SoccerRocker! https://t.co/FB7ULiz9yl
DVVA 12 (13e 14e) verliest laatste wedstrijd met 5-2 bij Overamstel. Goals @Groucho84 en @timcardol
Het allermooiste festival en toernooi van het jaar staat weer voor de deur. Komt allen! #amsterdam #festival #soccerrocker #dvva @ DVVA
@voetblah Gelukkig hebben we @JeroenSmakman gisteren nog vastgelegd dus die is niet meer beschikbaar!