KantineWe zijn blij dat we ons kantineteam voor de zaterdagen hebben kunnen versterken met Valentina Abrami. Dit maakt het mogelijk dat we op zaterdag, met steeds vaker late wedstrijden, een betere service kunnen bieden op het einde van de dag. Met ingang van zaterdag a.s. zal het volgende schema qua vaste kantinebezetting ingaan:

08.30-12.00: Valentina

11.30-19.30: Anoep

19.00-21.30 (keuken sluit om 21.00): Patricia

Als er weinig wedstrijden ingepland staan of er zijn veel afgelastingen dan kunnen de openingstijden aangepast worden. Dit schema draaien we t/m zaterdag 2 december. Daarna zal het clubgebouw i.v.m. de verbouwing gesloten zijn tot half februari. Vanaf zaterdag 17 februari pakken we de draad weer op.

Even voorstellen: Valentina

Valentina is de nieuwe hulpkracht in de kantine op de zaterdagochtend. Ze komt uit Italie en woont sinds begin oktober in Nederland. Op dit moment is ze bezig met de studie rechten en is ze van plan in Nederland een master te volgen op internationaal juridisch gebied. Ze is enthousiast om bij DVVA te werken en de voetbalclub te leren kennen!

Agenda

4/12  Start Verbouwing!
6/01  Nieuwjaarstoernooi

Tweets

DVVA1 - @CSVBOLtweets staat op het punt van beginnen. De verslaggever in de groeps-app van het eerste is er klaar v… https://t.co/4Ev2y43lLQ
De verbouwing door @RiezebosBouw is in volle gang! En goed nieuws vandaag: de gemeente heeft in verband met de verh… https://t.co/V38eQjKtk3
RT @HAVoetbal: Nieuwe rol Kevin Scholten @csvDVVA blijkt goede zet - https://t.co/iLJQI6vyly
Code geel! Vanwege de sneeuw (op de velden) zijn alle DVVA trainingen vanavond afgelast. ☃️ https://t.co/Nr2BdxuVYt