Heuglijk nieuws aangaande de verbouwing! We hebben namelijk tóch een tijdelijk onderkomen kunnen vinden, voor de periode waarin ons clubhuis is gesloten in verband met de verbouwing. Na uitvoerig overleg en het maken van goede afspraken, zijn onze buren van Korfbalvereniging AW.DTV bereid om hun kantine en kleedkamers aan ons te verhuren!

Vanaf maandag 4 december kunnen wij tot de winterstop bij hen terecht. Van donderdag 21 december tot en met vrijdag 5 januari zijn er geen trainingen en is DVVA gesloten. Ook na de winterstop zullen wij vanaf maandag 8 januari tot en met half februari bij de korfbal bivakkeren. Concreet betekent dit het volgende:

  • Op maandagen en woensdagen zijn er kleedkamers beschikbaar voor en na training. Let wel dat het aantal kleedkamers minder is dan bij DVVA: 2 voor de mannen en 2 voor de vrouwen.
  • Vanaf 13 december is de kantine op woensdagen open om na afloop nog een drankje te drinken.
  • Op zaterdag 9 en 16 december, 27 januari en 3 en 10 februari gebruiken we kleedkamers en kantine van AW.DTV.

Vriendelijk verzoek aan aanvoerders van thuisspelende teams om vooraf je tegenstander te informeren dat zij zich bij AW.DTV kunnen melden in plaats van bij DVVA.

Tot slot een natuurlijk overbodige oproep om netjes om te gaan met de kantine en kleedkamers. We kunnen deze afspraken maken, omdat AW.DTV het vertrouwen heeft uitgesproken, dat wij goed om zullen gaan met hun pand en spullen. Dus let op hoe je kleedkamers achter laat en hoe je omgaat met spullen in de kantine. Geef je DVVA-visitekaartje af!

Agenda

  • 6 april Lentekriebelsfeest
  • 20 april Voetbalquiz
  • 25 mei Seizoensafsluiting

Wedstrijdbal

De bal voor de wedstrijd
DVVA H1 - Roda '46 H1
wordt gesponsord door
Daan Waleson en
Thomas Ossenkoppele
Eigenaars van Fysiolution
hoogwaardige & persoonlijke zorg.
www.fysiolution.nl

Title Text

Tweets