Voorzitter Jill Eekhart
Penningmeester Arthur van de Velde
Secretaris Jurriaan Heslinga
Wedstrijdsecretaris Eugenio Hoogland
Bestuurslid Damesvoetbal Anne van Els
Facilitaire Commissie Reinier Snel

25609506123 e422f1a083 k

v.l.n.r: Arthur van de Velde, Peter-Paul Timp, Anne van Els, Reinier Snel, Jill Eekhart, Jurriaan Heslinga en Eugenio Hoogland

 

 

 

Jill Eekhart - Voorzitter

Foto DVVAsiteVoorzitter Jill Eekhart voetbalt sinds het seizoen 2012/2013 bij DVVA. Twee seizoenen terug startte zij als Bestuurslid Activiteiten en coördineerde ze onder meer de viering van het 85-jarig bestaan de club. Sinds dit seizoen heeft zij de voorzittershamer overgenomen en is daarmee de eerste vrouwelijke voorzitter van DVVA.

Komend seizoen wacht het bestuur de uitdaging om de grondige renovatie van het clubgebouw gedurende de winterstop tot een goed einde te brengen. Jill heeft er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken. Daarmee kan DVVA ook in de toekomst een plek bieden waar leden, tegenstanders, scheidsrechters en vrienden graag komen. 

Jill speelt als centrale verdediger in Dames 4 en hoopt ook gedurende haar voorzitterschap gewoon haar speelminuten te pakken. Daarnaast is zij trouw supporter van Ajax. Zoals het hoort bij een Amsterdamse club!

Contact: 06-4440 4075 / voorzitter@dvva.nl


 

 

Arthur van de Velde - Penningmeester

Arthur4kk

Arthur van de Velde is met afstand het meest ervaren bestuurslid. Lid van DVVA sinds 1995/1996, en in oktober 2011 aangetreden als penningmeester. Deze speler van DVVA 7 staat links- of rechtsachter, maar gedwongen door blessures staat hij geregeld met gezonde tegenzin te vlaggen.

Als penningmeester is Arthur verantwoordelijk voor de financiën, begroting en jaarrekening van DVVA. Uit dien hoofde is Arthur ook eindverantwoordelijk voor de kantine en kantinecommissie en de contributie-inning.

Contact: 06-2157 3431 / penningmeester@dvva.nl

 

 

 

Jurriaan Heslinga - Secretaris

Jurriaan.jpg

Jurriaan Heslinga is in seizoen 2011/2012 bij DVVA komen voetballen in DVVA 9. Daar is hij te zien aan de gehele linkerflank, zeker nu hij eindelijk blessurevrij is. Niet alleen heeft Jurriaan een verleden als hockeyer, rugbyer en zaalvoetballer, ook is hij oud-clubkampioen klaverjassen. Ondanks voorgaande heeft voetbal zijn hele leven de boventoon gevoerd. Sinds 2014/2015 is Jurriaan secretaris van DVVA.

In zijn hoedanigheid als secretaris houdt Jurriaan zich met diverse organisatorische en administratieve aspecten van DVVA bezig. Onder andere de ledenadministratie, de bestuurskamer en de vernieuwing van de website vallen onder zijn verantwoordelijkheid. Daarnaast heeft Jurriaan de regie over de teambarometer, het instrument dat op de voet registreert hoe betrokken en actief de verschillende teams zijn die DVVA huisvest.

Contact: 06-1149 9466 / secretaris@dvva.nl

 

 

 

Eugenio Hoogland - Wedstrijdsecretaris

Eugenio

Eugenio Hoogland voetbalt sinds seizoen 2008-2009 bij DVVA en is een van de centrale verdedigers van het befaamde DVVA 14. Hoewel de mannen van DVVA 14 voorheen voornamelijk wisten te schitteren in de derde helft, weten Eugenio en zijn kameraden dit seizoen (2015/2016) te beginnen met enkele klinkende zeges. Op deze voet verder en de ambitie om een keer in het linkerrijtje te eindigen is binnen handbereik.

Eugenio heef zich in seizoen 2014/2015 als wedstrijdsecretaris bij het bestuur gevoegd. Als wedstrijdsecretaris is Eugenio verantwoordelijk voor het inplannen van wedstrijden, velden, kleedkamers en bardiensten op wedstrijddagen. In dat verlengde onderhoudt Eugenio nauw contact met de KNVB inzake allerhande wedstrijdzaken.

Contact: 06-1392 7307 / wedstrijdsecretariaat@dvva.nl


 

 

Anne van Els - Bestuurslid Damesvoetbal

Anne4kAnnes van Els is in augustus 2010 lid geworden van DVVA. Ze voetbalt bij het immer gezellige Dames 4. Dames 4 heeft dit seizoen een serieuze ambitie: eindigen in het linkerrijtje. Dat betekent werk aan de winkel voor voorhoedespeelster Anne. In eerdere seizoeen was het aantal punten van deze dames soms op één hand te tellen.

Bij aanvang van seizoen 2014/2015 is Anne het bestuur van DVVA komen versterken als bestuurslid damesvoetbal. In zijn algemeenheid heeft Anne de taak om het damesvoetbal naar een hoger plan te brengen. Daarbinnen heeft ze een coördinerende rol voor de damestak in zijn geheel. Daarbij is ze onder andere verantwoordelijk voor de aanstelling van trainers voor verschillende elftallen en zorgt ze dat er voldoende trainingsmateriaal beschikbaar is.

Contact: dames@dvva.nl


 

  

Reinier Snel - Facilitaire Commissie

Reinier SnelReinier voetbalt sinds 2012/2013 bij DVVA. Na een aantal seizoenen in de selectie te hebben gespeeld, maakt Reinier tegenwoordig zijn goals voor DVVA 4. In de spits doet hij zijn naam vaak eer aan, maar niet altijd.

In seizoen 2015/2016 heeft het bestuur in Reinier Snel een perfecte opvolger van Frank Fit gevonden. Niet alleen hebben beide heren een achternaam met allure, ook heeft Reinier als lid van de facilitaire commissie afgelopen jaren nauw samengewerkt met Frank. Nu is Reinier zelf hoofdverantwoordelijk voor de faciliaire zaken. In die hoedanigheid komt er veel wat met logistiek van DVVA te maken heeft op zijn bord. Reinier zorgt voor een groot deel van het materiaal en is voor veel personeelsleden van DVVA een van de aanspreekpunten. Daarbij wordt Reinier ondersteund door zijn oude vrienden van de facilitaire commissie.

Contact: 06-2448 0360 / facilitair@dvva.nl


 

Agenda

 14/11 Algemene Ledenvergadering
 24/11 Voetbalquiz (door het veertiende)

Tweets

Het 4e speelt thuis tegen Legmeervogels2 en verliest, ondanks een goal van @RikOssenkoppele met 1-3. https://t.co/69VErS65Ae
@PPTimp Foutje, bedankt!
Dames 1 topper @MerelPhilippart staat in de finale van de @asnbank Wereldprijs met Makus Glasfornuizen. Nederland… https://t.co/UPrhPw2iDe
RT @HAVoetbal: 2A: @csvDVVA bezorgt @scbuitenveldert flinke nederlaag - https://t.co/eF1Es70Fh0
RT @HAVoetbal: Rust. @csvDVVA kan met een goed gevoel aan de thee. De bezoekers leiden halverwege met 2-3. #buidvv
Uit bij #DeMeern3 wint het 4e met 5-3. Goals van Pep, @mvdhoek85 en een hattrick van onze youngstar en hipster: Muu… https://t.co/0k3NpXvMvR