Sinds afgelopen seizoen werkt DVVA samen met ArenaFysio. Deze Amsterdamse fysiopraktijk is gespecialiseerd in sportrevalidatie. Ze werken met passie voor gezondheid, bewegen en trainen. Voor meer informatie zie arena-fysio.nl

Op woensdagavond is er bij DVVA een inloopspreekuur met fysiotherapeut i.o. Annabel. Tussen 18.45 en 20.30 vind je haar in kleedkamer 3. Een afspraak maken is niet nodig.

Mocht er verdere behandeling nodig zijn dan vindt dit plaats op de praktijk van ArenaFysio in Zuidoost. Heb je geen aanvullende verzekering dan krijg je als DVVA-lid korting en kost een behandeling €25.

Momo's is een gezelschap van voetbalmoeder Monique en een aantal voetballiefhebbers (onder wie haar zoon Wiecher van Helbergen, zijn teamgenoot Ties Bos, maar ook leden van andere clubs, te weten Raj van Pareren en Wout de Ligt).

Dit groepje van vijf eet regelmatig met elkaar om de voetbalresultaten, festivals en andere belangrijke zaken in het leven door te nemen.

Momo's viert dit jaar het eerste lustrum, een mooie gelegenheid om ook een DVVA-bal te sponsoren, samen met vaste supporter Reinoud van Helbergen!

De DVVA topscorers van afgelopen seizoen zijn:

  • Dolf Helsloot van Heren 10, met maar liefst 25 goals
  • Jules Hotchkin & Suki van Dames 3, met beiden 11 goals

Allen van harte gefeliciteerd!

Ook dit seizoen worden de topscorers weer bijgehouden. Geef daarvoor competitie doelpunten door via doelpunten@dvva.nl Doelpunten als invaller in een ander team worden ook meegeteld.

De huidige stand en clubtopscorers uit het verleden zijn te vinden op https://dvva.nl/rubrieken/topscorers

 

Het bestuur van DVVA en de Technische Commissie zijn blij te kunnen melden dat er voor Dames 1 en Dames 2 nieuwe trainers zijn aangesteld.

Ferry van der Meulen wordt de trainer van Dames 1. Ferry is nu nog trainer van Wartburgia Heren 2 en heeft in het verleden ook de heren van TABA, GeuzenMiddenmeer en CTO’70 getraind. 

Erick Tshamala was afgelopen seizoen al onderdeel van de staf van de damesselectie en is de huidige trainer van D4 bij DVVA. Komend seizoen zal hij die activiteiten combineren met het trainen van D2. 

Wij kijken uit naar de samenwerking met Ferry en Erick en zijn ervan overtuigd dat zij de juiste personen zijn om met de spelersgroep aan de slag te gaan.

Agenda

  • 23 maart Verjaardagspartij
  • 20 april Voetbalquiz

Tweets