Voorzitter Jill Eekhart
Penningmeester Arthur van de Velde
Secretaris Jurriaan Heslinga
Wedstrijdsecretaris Eugenio Hoogland
Bestuurslid Damesvoetbal Anne van Els
Bestuurslid Kantine  Everton Aasman

25609506123 e422f1a083 k

v.l.n.r: Arthur van de Velde, Peter-Paul Timp, Anne van Els, Reinier Snel, Jill Eekhart, Jurriaan Heslinga en Eugenio Hoogland

 

 

 

Jill Eekhart - Voorzitter

Foto DVVAsiteVoorzitter Jill Eekhart voetbalt sinds het seizoen 2012/2013 bij DVVA. Twee seizoenen terug startte zij als Bestuurslid Activiteiten en coördineerde ze onder meer de viering van het 85-jarig bestaan de club. Sinds dit seizoen heeft zij de voorzittershamer overgenomen en is daarmee de eerste vrouwelijke voorzitter van DVVA.

Komend seizoen wacht het bestuur de uitdaging om de grondige renovatie van het clubgebouw gedurende de winterstop tot een goed einde te brengen. Jill heeft er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken. Daarmee kan DVVA ook in de toekomst een plek bieden waar leden, tegenstanders, scheidsrechters en vrienden graag komen. 

Jill speelt als centrale verdediger in Dames 4 en hoopt ook gedurende haar voorzitterschap gewoon haar speelminuten te pakken. Daarnaast is zij trouw supporter van Ajax. Zoals het hoort bij een Amsterdamse club!

Contact: 06-4440 4075 / voorzitter@dvva.nl


 

 

Arthur van de Velde - Penningmeester

Arthur4kk

Arthur van de Velde is met afstand het meest ervaren bestuurslid. Lid van DVVA sinds 1995/1996, en in oktober 2011 aangetreden als penningmeester. Deze speler van DVVA 7 staat links- of rechtsachter, maar gedwongen door blessures staat hij geregeld met gezonde tegenzin te vlaggen.

Als penningmeester is Arthur verantwoordelijk voor de financiën, begroting en jaarrekening van DVVA. Uit dien hoofde is Arthur ook eindverantwoordelijk voor de kantine en kantinecommissie en de contributie-inning.

Contact: 06-2157 3431 / penningmeester@dvva.nl

 

 

 

Jurriaan Heslinga - Secretaris

Jurriaan.jpg

Jurriaan Heslinga is in seizoen 2011/2012 bij DVVA komen voetballen in DVVA 9. Daar is hij te zien aan de gehele linkerflank, zeker nu hij eindelijk blessurevrij is. Niet alleen heeft Jurriaan een verleden als hockeyer, rugbyer en zaalvoetballer, ook is hij oud-clubkampioen klaverjassen. Ondanks voorgaande heeft voetbal zijn hele leven de boventoon gevoerd. Sinds 2014/2015 is Jurriaan secretaris van DVVA.

In zijn hoedanigheid als secretaris houdt Jurriaan zich met diverse organisatorische en administratieve aspecten van DVVA bezig. Onder andere de ledenadministratie, de bestuurskamer en de vernieuwing van de website vallen onder zijn verantwoordelijkheid. Daarnaast heeft Jurriaan de regie over de teambarometer, het instrument dat op de voet registreert hoe betrokken en actief de verschillende teams zijn die DVVA huisvest.

Contact: 06-1149 9466 / secretaris@dvva.nl

 

 

 

Eugenio Hoogland - Wedstrijdsecretaris

Eugenio

Eugenio Hoogland voetbalt sinds seizoen 2008-2009 bij DVVA en is een van de centrale verdedigers van het befaamde DVVA 14. Hoewel de mannen van DVVA 14 voorheen voornamelijk wisten te schitteren in de derde helft, weten Eugenio en zijn kameraden dit seizoen (2015/2016) te beginnen met enkele klinkende zeges. Op deze voet verder en de ambitie om een keer in het linkerrijtje te eindigen is binnen handbereik.

Eugenio heef zich in seizoen 2014/2015 als wedstrijdsecretaris bij het bestuur gevoegd. Als wedstrijdsecretaris is Eugenio verantwoordelijk voor het inplannen van wedstrijden, velden, kleedkamers en bardiensten op wedstrijddagen. In dat verlengde onderhoudt Eugenio nauw contact met de KNVB inzake allerhande wedstrijdzaken.

Contact: 06-1392 7307 / wedstrijdsecretariaat@dvva.nl


 

 

Anne van Els - Bestuurslid Damesvoetbal

Anne4kAnnes van Els is in augustus 2010 lid geworden van DVVA. Ze voetbalt bij het immer gezellige Dames 4. Dames 4 heeft dit seizoen een serieuze ambitie: eindigen in het linkerrijtje. Dat betekent werk aan de winkel voor voorhoedespeelster Anne. In eerdere seizoeen was het aantal punten van deze dames soms op één hand te tellen.

Bij aanvang van seizoen 2014/2015 is Anne het bestuur van DVVA komen versterken als bestuurslid damesvoetbal. In zijn algemeenheid heeft Anne de taak om het damesvoetbal naar een hoger plan te brengen. Daarbinnen heeft ze een coördinerende rol voor de damestak in zijn geheel. Daarbij is ze onder andere verantwoordelijk voor de aanstelling van trainers voor verschillende elftallen en zorgt ze dat er voldoende trainingsmateriaal beschikbaar is.

Contact: dames@dvva.nl


 

 

 


 

Agenda

 5/01 Vuurkorven Toernooi (Door het 12e)

Tweets

@DupontetDupon Klopt, dat bedoelde ze inderdaad, erg leuk! :) Degene die dit tweette, wist alleen niet zeker of hij… https://t.co/72MpIF6Efq
Voor een eerste concept niet slecht. Nog een beetje finetunen, maar binnenkort te koop bij DVVA! #sweaterhttps://t.co/J4P5lcX3p3
DVVA 10 (het 14e) wint de kelderkraker tegen @Wartburgia 8 met 2-5. Goals Joris Cloostermans, Ruben Cardol en @timcardol 3x
Wederom 3 punten voor VR1! https://t.co/vAp4HZIkC8
Voetbal, waterpolo, kermisattractie? Ach, een zaterdagmiddag bij DVVA is altijd weer een feestje! https://t.co/qMkYw3nxLK
Alle uitgelote obligaties en de rente zijn inmiddels uitbetaald aan onze 100 verschillende obligatiehouders. Mooi e… https://t.co/1joOu3mlNM