file

Links:

Stand en programma

Sponsors: 

Zwarte Koffie
MCCR financieel advies
Cafe Toussaint

Aanvoerders:

Titia Melessen (titia_melessen@hotmail.com)

Training:

Maandag 19:00-20:30

Trainer: Chris Ribbens

Over Dames 3:

Acht jaar geleden vormde een groepje aardwetenschappers met een kliekje rasechte Amsterdammers Dames Drie. Het was meteen weergaloos.

Inmiddels zijn we wat pareltjes kwijt aan het buitenland, boksen, baby’s, het betere Dames 1 en aan het bohemische leven. Maar met een aantal nieuwe fantastische spelers gaan we dit jaar weer ijzersterk van start.
Als je ons ziet, lijken we heel verschillend. De een gaat nooit zonder make-up op de deur uit, terwijl de ander nog geen nageltje netjes kan lakken. De een woont idyllisch in een Mongoolse tent, terwijl de ander net trotse eigenaar is geworden van een mooi appartement in west.
 
Maar, als je ons langer kent, zie je dat we ook best op elkaar lijken. We houden niet zo van gezeur en gezeik, maar wel heel veel van zingen onder de douche, dansen tot het weer licht is, bier drinken en natuurlijk van lekker voetballen. We halen het beste bij elkaar naar boven, zowel op als buiten het veld.
We lijken een zooitje ongeregeld, maar stiekem hebben we het heel goed voor elkaar. We hebben een mega betrouwbare coach (Maurice) die ons door weer en wind op de goede weg helpt en maar liefst twee enthousiaste trainers (Cris & Hophni) die erop gebrand zijn dat we dit jaar nog beter leren voetballen. En...... hoewel het voorheen altijd maar weer de vraag was wie er nu weer onder de lat ging staan, hebben we dit seizoen niet één, maar twee keepers!
Zet de champagne maar alvast koud, want wij worden dit seizoen voor de tweede keer kampioen!

 

 

Selectie:

Saskia van der Aa
Karin van Egmond
Eva Ekhart
Helen van Galen
Lotte Jacobse
Djoeke Jehee
Maria van der Linden
Muriel Mariman
Titia Melessen
Stephanie Otte
Marli Prins
Vera Ribbens
Mischa Samson
Meike van der Veen
Floor Verweij
Isis van Wetten
Josse van Zijp
Nicole Zwiers