Op 21 september a.s. rennen DVVA'ers Guus Verhaar (DVVA1), Sebastiaan Brommersma (DVVA 4), Arno Jongsma (DVVA4) en Stefan Baars (DVVA4) de Dam tot Damloop voor Right to Play.

Klik op de foto om te doneren!

Ze gaan *en* voor een tijd onder de 1.10 *en* voor een mooi bedrag aan fundraising! Hiervoor ondernemen zij verschillende acties en doneren ze ook zelf natuurlijk ook. Het doel van Right to Play is met de Dam tot Damloop meer dan 70.000 euro op te halen. Met een dergelijk bedrag worden 3.000 kinderen geholpen met sport en spelprojecten. Voor 24 euro kun je al een kind een jaar lang laten sporten!

Right To Play is al sinds 2006 verbonden aan DVVA en staat prominent op de shirts van het eerste elftal. Deze internationale stichting heeft als doel om zo veel mogelijk kinderen aan het sporten en spelen te krijgen in onderontwikkelde gebieden, waar kinderen worden geconfronteerd met oorlog, armoede en ziekte. Met een duidelijke visie heeft Right To Play inmiddels al meer dan 1 miljoen kinderen wereldwijd ondersteund met haar programma's! Bovendien heeft Right To Play met behulp van ambassadeur Kees van Wonderen DVVA dames 4 nog lekkerder laten voetballen!

Jullie DVVA'ers kunnen ook helpen met dit geweldige goede doel door te doneren via de officiƫle DVVA - Right to Play fundraising site:
http://www.justgiving.nl/dvva-support-right-to-play.

Daarnaast komen wij als DVVA - Right to Play team ook naar jullie toe! Let op de leuke acties in de kantine, doe mee, draag bij en help DVVA een prachtig doel te ondersteunen, want: when children play, the world wins!