IMG 0304Het bestuur van DVVA en de Technische Commissie Dames zijn blij te kunnen melden dat er een nieuwe trainer voor het komende seizoen voor Dames 1 is aangesteld. Nadat Nkem Gobe Orock en Hanneke Laan beiden te kennen gaven komend seizoen te stoppen, is er na een selectieprocedure met meerdere goede kandidaten een nieuwe trainer/coach gevonden in de persoon van Faouzi Bessaïs.

Faouzi is 67 jaar, van geboorte Tunesisch, en is geen onbekende voor DVVA: hij heeft hier zelf 4 jaren als voetballer gesleten. Daarnaast heeft hij zeer ruime ervaring in de voetbalwereld, zowel zelf als voetballer op hoog niveau in Duitsland en Zwitserland, maar ook als trainer van diverse damesteams (voornamelijk in de 1e en 2e klasse).

 

Faouzi kijkt er enorm naar uit om komend seizoen voor de groep te staan, heeft benadrukt dat hij er alles aan wil gaan doen om spelers beter te gaan maken en heeft bovendien mooie ideeën over hoe de samenwerking met Dames 2 verder te verbeteren is. Al met al dus een nieuwe trainer waar we volgens ons veel plezier aan gaan beleven!