Hoi allen,

Nu dit seizoen officieel beeindigd, kunnen we ons langzaam weer opmaken voor het komende seizoen. Dit gaat gepaard met de nodige teaminventarisaties, in- en uitschrijvingen maar ook overschrijvingen. 

Voor degenen die zich volgend jaar bij DVVA willen aansluiten of voor hen die ergens anders willen gaan voetballen (ja, ze schijnen te bestaan...), gelden er een paar belangrijke zaken.

 

Inschrijven

  1. Dames die zich willen inschrijven kunnen zich aanmelden via voetbalzaken@dvva.nl 
  2. Voor de heren geldt dat we op dit moment de balans van onze huidige teams aan het opmaken zijn. Heb je interesse om bij DVVA te komen voetballen? Meld je dan aan bij ledenadministratie, dan kijken we welke mogelijkheden er voor jou zijn, ook afhankelijk van het niveau en de beschikbare plekken. Daarna ontvang je eventueel een inschrijfformulier met instructies.
  3. Je vult het inschrijfformulier in, en dat stuur je per e-mail op naar de ledenadministratie (ledenadministratie@dvva.nl). Wij schrijven je in bij DVVA. 
  4. Wil je je aansluiten als trainingslid bij DVVA? Dat kan! Neem dan contact op met ledenadministatie@dvva.nl of secretaris@dvva.nl.
  5. Nieuwe leden betalen eenmalig 15 euro inschrijfgeld. 

Overschijven (BELANGRIJK)

  1. Als je in de afgelopen drie jaar bij een andere club bent ingeschreven geweest, dan moet je worden overgeschreven. Dat gaat tegenwoordig eenvoudig: de nieuwe club schrijft je in en de KNVB die maakt de overschrijving verder in orde. Daar hoef je niets voor te doen, als je je maar aan de uiterste termijnen houdt! 
  2. De uiterste overschrijvingsdatum voor spelers in de A-categorie is 15 juni 2020. Ben je te laat? Dan kun je alleen nog worden overgeschreven als je voldoet aan de vereisten voor dispensatie. Zie daarvoor pagina 72 van het Handboek van de KNVB. Graag ontvangen wij deze overschrijvingsverzoeken voor 10 juni 2020

Uitschrijven als lid

Uitschrijvingen ontvangen we graag voor 15 juli. Mocht dit na deze deadline gebeuren, zijn er helaas kosten aan verbonden. 

Vragen? Neem dan contact met ons op via ledenadministratie@dvva.nl  (cc: secretaris@dvva.nl).