Beste DVVA’ers,

In een eerder nieuwsbericht hebben we jullie geïnformeerd wat de (financiële) impact is van de voortijdige beëindiging van het seizoen.

In dit nieuwsbericht geven we jullie een update van de acties sinds die tijd:

  • Onze huisleverancier Jupiler heeft onze biervoorraad in de tanks teruggenomen en gecrediteerd;
  • Voor de aanvraag van de eenmalige tegemoetkoming schade COVID-19 van € 4.000 hebben we inmiddels een positief besluit ontvangen;
  • De compensatie voor de trainerssalarissen voor de maanden maart t/m mei in het kader van de zogeheten NOW-regeling is aangevraagd en sinds vandaag ook gehonoreerd.

Met deze en eerdere maatregelen hebben we het financieel verlies voor dit seizoen tot een minimum weten te beperken. We blijven natuurlijk goed opletten of er nog andere mogelijkheden voorbij komen, maar het belangrijkste werk is voor nu verzet. Zo langzamerhand gaat onze aandacht nu uit naar de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Als we weer mogen voetballen willen we daar optimaal op voorbereid zijn. Welke impact zal de Corona-crisis op het volgende seizoen hebben? Veel is natuurlijk nog onzeker, maar dat zijn we nu verder aan het onderzoeken. Dus daarover later meer.

Houd vol en er komt een tijd dat we weer op de velden mogen!

Het Bestuur