DVVA’ers! 

De mededelingen van de regering gisterenavond bieden weer perspectief. Vanaf volgende week mag er -met behoud van de 1,5 meter afstandseis- weer getraind worden, ook door volwassenen. Kantine en kleedkamers moeten voorlopig nog dicht blijven. Later vandaag laat de KNVB de exacte spelregels weten. 

We snappen dat iedereen staat te trappelen om zo snel mogelijk weer het veld op te gaan, maar met meer vrijheid, komt ook meer verantwoordelijkheid. Het is van belang dat iedereen zich aan deze regels blijft houden, zowel elk individu, als wij als club, om zorg te dragen voor de veiligheid van onze leden, trainers en vrijwilligers. Wij gaan de komende dagen kijken onder welke voorwaarden het opstarten van trainingsactiviteiten weer mogelijk is. Belangrijke voorwaarde voor het bestuur is dat onze trainers zich comfortabel voelen bij deze situatie. 

 

Als qua corona alles onder controle blijft na de versoepeling van de maatregelen, mag er vanaf 1 september weer gespeeld worden zonder beperkingen. Op 13 mei vergadert het bestuur om de scenario’s voor de komende weken te bespreken aangaande seizoensindeling, vooruitblik financiën en impact op de organisatie en het al dan niet openen van de kantine. Daarna volgt zo snel mogelijk meer uitgebreide communicatie via de nieuwsbrief, website en social media-kanalen.

Voor nu: Blijf fit en gezond en hopelijk tot snel! 

Het bestuur