Beste DVVA'ers,

Op woensdag 24 juni kondigde de regering verdere versoepelingen van de coronamaatregelen aan. Hiermee komt de start van het nieuwe voetbalseizoen een flinke stap dichterbij. In deze video blikken Jill en Arthur vooruit naar de komende zomer en het nieuwe seizoen! Klik hier voor de video!

 

Vanaf 1 juli vervallen de beperkingen op het veld om te voetballen voor alle categorie├źn. Tegelijkertijd begint nu een nieuwe fase, waarin we samen nog veel werk zullen moeten verzetten om veilig te kunnen sporten bij DVVA. We verwachten de komende dagen meer informatie van de KNVB en NOC*NSF met verdere toelichting over te volgen protocollen en aan te vragen vergunningen.

Daarnaast jullie aandacht voor het volgende: tot 1 juli moet nog met 1,5 meter afstand van elkaar worden getraind.  

Nu we allemaal weer zonder de eerdere restricties mogen voetballen, is het erg aantrekkelijk om bijvoorbeeld zo snel mogelijk oefenwedstrijden te gaan spelen. Daarnaast is het voor senioren ook niet verstandig in verband met het oplopen van blessures. We zullen hierover in gesprek gaan met trainers en fysio's en kijken hoe we ook hier zorgvuldig mee om gaan.

We vragen jullie dan ook om het enthousiasme nog even in toom te houden, totdat meer informatie beschikbaar is over wat kan en mag. 

En gun jezelf een mooie sportzomer door nu nog even rustig aan te doen.

 

Met geel-zwarte groet,

het bestuur