Een nieuw seizoen betekent vaak ook nieuwe gezichten op de club, uiteraard is iedereen reuze nieuwsgierig wie die nieuwe trainer, coach of fysio nou is. Daarom een nieuwe rubriek op de website. Mogen wij aan u voorstellen.... Chantal de Goede!

Waar kom je oorsponkelijk vandaan?
Ik ben zowel geboren als opgegroeid in Amsterdam.

Hoe ben je bij DVVA terechtgekomen?
Een van mijn ex-medestudenten van de opleiding fysiotherapie is werkzaam bij een voetbalclub. Toen hij een wedstrijd aan het begeleiden was, raakte hij in gesprek met Maarten Smakman en werd hem gevraagd of hij toevallig nog een fysiotherapeut kende die op zoek was naar werk. Mijn ex-medestudent heeft deze informatie vervolgens aan mij doorgegeven en daarna heb ik contact opgenomen met DVVA!

Wat is je functie bij DVVA?
Ik ben fysiotherapeut van heren 1. Op maandagavond ben ik aanwezig tijdens de training en op zaterdag sta ik langs te lijn om ze te helpen met blessures en natuurlijk met aanmoedigen.

Hoe gek ben je altijd al geweest van het spelletje voetbal?
Eigenlijk heb ik niet zo heel veel met voetbal, haha, maar vindt het wel erg interessant om blessures die met voetbal ontstaan te onderzoeken en behandelen. Nu ik elke zaterdag langs het voetbalveld zit, zal ik steeds meer van het spelletje gaan begrijpen en wie weet ben ik er dan uiteindelijk ook gek op.

Wat zijn je andere passies buiten voetbal?
Mijn grote passie is paardensport. Ik train drie keer per week dressuur en doe minstens één keer per maand mee aan een wedstrijd. Daarnaast train ik mee in een carrousel-groep, waarmee we elk jaar meedoen aan de Nederlanse Kampioenschappen.Naast paarden zijn mijn andere passies: mijn hond Bowie, muziek, vakanties en gezellig met vrienden zijn.

Hou je van gezelligheid en feestjes?
Ik ben altijd in voor een feestje. Ik ben iemand die echt van gezelligheid houdt!