Een nieuw seizoen betekent vaak ook nieuwe gezichten op de club, uiteraard is iedereen reuze nieuwsgierig wie die nieuwe trainer, coach of fysio nou is. Daarom een nieuwe rubriek op de website. Mogen wij aan u voorstellen.... Roy Bhoelai!


Waar kom je oorsponkelijk vandaan?
Ik kom uit Suriname, ik ben geboren in Paramaribo. 

Hoe ben je bij DVVA terechtgekomen?
Ik en Mo (El Abdellaoui, red.) zijn als duo-trainers al jaren actief bij verschillende teams en clubs. Toen Mo aangesteld werd als trainer van DVVA 2 heeft hij aangegeven dat hij dat graag wil doen met een assistent waar hij al jaren mee samenwerkt. Dus zo gezegd, zo gedaan en nu ben ik er mede verantwoordelijk voor om DVVA 2 naar een nog hoger niveau te brengen. We zijn van mening dat mooi en goed voetbal ons een beter gevoel geeft en hopen dat men na dit seizoen kan zeggen dat ze wat geleerd hebben van ons.  

Welke functie vervul je bij DVVA?
Ik ben assistent-trainer van DVVA 2  

Hoe gek ben je altijd al geweest van het spelletje voetbal?
Ik heb het voetbal met de paplepel ingegoten gekregen van mijn vader, hij was een heel goede voetballer in Suriname. Mijn opa en ooms waren ook goed, dus het voetbal ontging mij niet. Ik heb zelf ook lang gevoetbald. Ik heb in de jeugd van FC Utrecht gezeten en heb met DWS 1 landelijk gespeeld en was later actief bij menig eerste- en tweedeklasser. 

Wat zijn je andere passies buiten voetbal?
Mijn anders passie is computes en netwerken, eigenlijk alles op ICT-gebied. Ik ben in het dagelijks leven de applicatie-/systeembeheerder bij AFC Ajax.

Hou je van gezelligheid en feestjes?                  
Ik ben helemaal gek van feestjes. I am a Party Boy! WAAR IS HET FEESTJE, HIER IS HET FEESTJE >:)

Noot van de redactie: bovenstaande afbeelding is afkomstig uit deze reportage van Ajax TV.