alwaar het weer goed toeven, met dank aan een lawine van personeel. Elke keer weer als een troep jonge honden stoeiend om het een ieder naar de zin te maken en dat schijnt nog aardig te lukken ook, hulde! Ook wat betreft de inzet van "2", hebben het moeilijk, zo ook tegen Swift. Dankzij een schitterend doelpunt van Max op aangeven ene baardmans alias Jeroen Smakman, in topvorm, en een kluts middels Wiebe uit hoekschop van Mark 2-1 zege, en die was hard nodig. "Een" diende zich te revancheren na de miskleun van vorige week en tot ieders agfrijzen leek het lang opnieuw  mis te gaan. Vriend Wim onherkenbaar. Na rust loon naar werk, fraaie treffer Annema en penalty na hands door Marcel Verboom 2-0 tevens eindstand. Met name Daan Bijlard kon mij bekoren, bij jongens als bv. Job en Vincent valt het niet op, die zijn elke week goed, niet waar, trotse papa?
Scheidsen Jacobs en Barrales gezellig en goed fluitend, zo ook heer Bouma die het vierde naar een 0-2 nederlaag floot en zijn borrel dik verdiende. "7" na 0-1 rust dolgelukkig met 2-1 eindstand. Geert straalde en ook "9" met 3-1 meterwinnaar. "6" met 5-2 en Dames 3 met 7-1 haalden eveneens een duit uit het zakje en D-1 niet spelend inmiddels al wel periodekampioen, hallekidee!
Het vijfde schlemielig 0-1 en tegen Volendam weer eens geen kruid gewassen, "5" ging met 2-5 ten onder. Welgeteld 6x winst, 3x verlies en kijken alweer uit naar het volgende weekend, klein program met eerste-De Zouaven voor de beker als zevenklapper. Brrrrrr.
Bij het zevende good-old Mike Stortelers weer eens van de partij, in lang vervlogen tijden tipte ik Jan Dahrs met een glanzende carriere tot gevolg. Langdurig onderhoud met Fred Admiraal, waaruit ik mag concluderen dat we van die man ook nooit meer afkomen, als we dat al zouden willen. Gek met zijn geelzwarte leeuwen en al het gedoe eromheen! En wat is die Else toch een gezellige meid, dronk zelfs een pilsje van me. Heeft het alleen niet zo opp platte kroegmoppen, dat u daar rekening mee houdt, waarvan acte en ga nu Sinniklaas kijken, grootse optocht o.a. langs Weteringscircuit, alwaar ik  op mijn post zit achter de brandewijn. Aju!
Van Driest.