Dames en heren,

Het voetbalseizoen is nu al weer een aardig eind onderweg. De helft is in zicht en dat begint traditioneel zo'n beetje het signaal te worden voor het beroemde/beruchte eindejaarstoernooi! 

Dit jaar zal het DVVA zaal/veldtoernooi plaatsvinden op zaterdag 29 december. Hoog tijd dus om je team, vrienden, vriendinnen en aanverwante artikelen op te trommelen, een team in te schrijven en de strijd aan te gaan met de titelverdediger Heren 1 (veld)! 

Het toernooi zal plaatsvinden in Sporthal de Pijp van 12.00 tot 17.00.
Hierna zal er geborreld worden en zal de evenementencommissie zijn kunsten vertonen.....dus maak je avondafspraken niet te vroeg!

Voor de mensen die niet zo bekend zijn met de zaalregels;
Een zaalteam bestaat uit 4 veldspelers en een keeper. Er mag continue gewisseld worden en dat is ook aan te raden. Een wissel of 2 zal je goed doen!

De afgelopen 2 jaar heeft Heren 1 (veld) de beker weten op te eisen. We zijn benieuwd of er dit jaar genoeg concurrentie is om de mannen van hun troon te stoten.
We willen ook weer een poule maken met damesteams, dus dames van DVVA..... laat je zien!!! en heren....de vriendinnen kunnen ook worden ingeschreven!
Inschrijven per team graag voor 15 december as. bij futsal_dvva@hormail.com a 30 euro per team. 
Let's play!

Groeten
Patricia, Djordi & Jan Frans