Nog altijd van de frisse, mijn plas opnieuw bevroren, die voor de steiger wel te verstaan. O.l.v. Heer Douwes, beschenen door een waterig zonnetje, begonnen aan de eerste klus, "Drie" contra WVHEDW van het zelfde. Fantasierijk geel-zwart, met o.a. Mark de Hiep, meneer de voorzitter en dito penningmeester. Rust 0-1, eind 1-1. Lelijke pot. En inmiddels een deerlijk gehavend twee aan de bak, dus rust 0-3. Zwaluwen in de wolken, maar prompt 2-3, gelijkmaker hing in de lucht, maar daar bleef ie dan ook en prompt 2-4. Hoop na 3-4, prompt 3-5 en toen begrepen de onzen: mission impossible, maar tweede helft waardige revanche voor miserabele eerste.

Kampioenskandidaat vrouwen 1, kleumden zich dapper naar 2-0 rust. Helaas voor Rosalie, gekwetste knie, desondanks na rust 0-3 en de Buitenveldertse weerstand definitief gebroken, eindstand 6-0. Sandra nog altijd een lust voor het oog en niet te verschalken Mariska driemaal oftewel helemaal terug van weggeweest, geldt ook voor Aletta. A.s. zaterdag bij D.S.S. de ontknoping? Moet kunnen!

Aan de lijn Harry Zehenpfenning, veelvuldig fluitist alhier en omstreken. Herstellend van bronchitis en met de beste wensen. Veel bewondering mijnerzijds voor de dames 1 fluitist sinds 1960! Inmiddels 74 en nog steeds met veel plezier, zo ook a.s. maandag, ik geef het je te doen. Scheids Barrales inmiddels drukdoende het eerste - AFC tot een goed einde te brengen. Al snel 0-1 maar de inmiddels 82 jarige leeftijd bereikt hebbende geelzwarte leeuwen klauwden terug, rust 2-1 en kwamen zelfs op 3-1 door benutte strafschop, ten tweeden male Kuuk! Het werd nog 3-2 door een schitterende vrije trap en een kwartierje billenknijpen, loeispannend maar de eindstand was bereikt. Daan Bijlaard viel uit met een enkelblessure, beterschap en Floris van de Geest pikte ook een goaltje mee. Let op en niet vergeten: a.s. zaterdag 15.00 uur in Haarlem: Dames Dss - DVVA en ze kunnen kampioen worden, komt allen.