Technische Commissie

Het reilen en zeilen rond de selectie-elftallen van DVVA is de verantwoordelijkheid van de Technische Commissie (TC). Deze houdt zich onder andere bezig met de aanstelling en evaluatie van trainers, samenstelling van de spelersgroep, maar ook met andere aanverwante zaken rond het selectievoetbal. Daarnaast dient de TC als klankbord voor trainers en spelersgroep. DVVA heeft zowel voor de heren als voor de dames een aparte TC.

Heb je interesse om de selectie van DVVA te versterken, als speler of als lid van de staf, vind je het leuk op zaterdagen te vlaggen of heb je andere vragen/opmerkingen over het selectievoetbal, neem dan contact op met de TC.

TC dames: Jen Collins, Demi Dorrepaal en Simone Koolstra
tcdames@dvva.nl 

TC heren: Fred Admiraal en Jeroen Smakman
technischecommissie@dvva.nl


Feestcommissie

We kunnen winnen of verliezen, maar een betere club om feest te vieren is er niet!

Naast het voetbal is gezelligheid op DVVA van essentieel belang. Daarom organiseren we elke seizoenshelft tenminste één themafeestje, gewoon omdat het kan.

In barre tijden van avondklokken en lockdowns is de feestcommissie helaas wat in het slop geraakt. Het is dan ook de hoogste tijd om de boel nieuw leven in te blazen. Daarvoor zoeken we naarstig naar enthousiaste leden. Iets voor jou? Stuur een mailtje naar secretaris@dvva.nl.


Websitecommissie onder leiding van Jannis Teunissen

De website wordt onderhouden door Karin Nuijens en Jannis Teunissen. Als je iets wilt insturen voor de website, of iets wilt laten aanpassen, kun je mailen naar postmaster@dvva.nl. Indien je interesse hebt in het bieden van ondersteuning, bijvoorbeeld door het bijhouden van de topscorers, kun je via ditzelfde mailadres contact met ons opnemen. Je bent meer dan welkom!


Social Mediacommissie onder leiding van Madelin Hiddingh

Het onderhouden van de social media kanalen (Facebook en Twitter) van DVVA. We zijn op dit moment met zijn tweeën en redden het aardig. De kanalen onderhouden zich redelijk zelf doordat meerdere leden er regelmatig op posten. Maar als mensen het interessant vinden zich voor de social media commissie in te zetten zijn ze altijd welkom.


Kascontrolecommissie

De kascontrolecommissie (KCC), gevormd door Bart de Soet, Marli Prins en Sophie Bergisch, is in het leven geroepen om de jaarrekening van het bestuur grondig te controleren. Met behulp van deze controle kunnen de leden de jaarrekening gegrond bespreken en toetsen tijdens de ALV. Een kleine maar niet onbelangrijke taak die we zo goed mogelijk proberen uit te voeren. Heb jij interesse en affiniteit met de meer bedrijfskundige kant van DVVA of zelfs een (bedrijfs)economische achtergrond? Meld je dan aan voor de KCC via penningmeester@dvva.nl


Vertrouwenscontactpersonen: Julian en Suze

Sociale veiligheid is een thema dat in de sportwereld hoog op de agenda staat - zo ook bij DVVA. In dit licht is de functie van Vertrouwenscontactpersoon (VCP) ingericht. Hier een korte beschrijving van de functie en informatie over hoe de vertrouwenscontactpersonen te bereiken zijn.

De VCP’er vervult, onafhankelijk van het bestuur, een brugfunctie tussen leden en mogelijke andere partijen op het gebied van sociale veiligheid. De problemen die je met een vertrouwenscontactpersoon kunt bespreken, kunnen betrekking hebben op een breed scala aan onderwerpen, zoals seksuele intimidatie of ander ongewenst gedrag, LHBT kwesties, zinloos geweld of integriteitsvraagstukken.

Wij, Suze Jasperse (Dames 4) en Julian Suurland (Heren 3) zijn dit seizoen de aanspreekpunten. Je kunt bij ons terecht met vragen, opmerkingen of meldingen die betrekking hebben op vertrouwelijke zaken. Wij denken mee over mogelijke vervolgstappen en procedures, en bespreken welke oplossingen in jouw situatie het meest passend zijn. Op deze manier proberen we je te helpen een goed besluit te nemen. Daarnaast volgen we landelijke (beleids)ontwikkelingen op het gebied van sociaal veilige sportomgeving en adviseren het bestuur hierover.

DVVA staat bekend om haar vriendelijke en open sfeer, en vanuit dat idee willen wij ook op laagdrempelige wijze aanspreekbaar zijn. Schroom dus niet om ons op een trainingsavond of zaterdag aan te spreken, of te mailen naar juliansuurland@gmail.com of suzejasperse@hotmail.com