Het seizoen 2013-2014 is weer van start. Voor de teams in de A-categorie gaat het er zaterdag al echt om, terwijl de B-categorie in grote getale zijn of haar geluk beproefd in het bekertoernooi. De seizoenstart betekent ook dat er weer gegokt kan worden op de wedstrijduitslagen.

Matchfixing mag dan tegenwoordig een serieus voetbalprobleem zijn, op Sportpark Drieburg heeft het zijn onschuld nog niet verloren. Wilt u dit jaar ook in aanmerking komen voor deelname aan de GeelZwarte Toto stuur dan een mailtje naar timcardol@gmail.com en wie weet kroon jij je tot opvolger van Rick Velthof.

Want hij was vorig jaar was de glorieuze winnaar van de GeelZwarte Toto. Het ontbrak Rick Velthof, de spits van het zevende, dan ook geen moment aan zelfvertrouwen. "Die finale ga ik ook winnen," liet Velthof bij het invullen van zijn toto al weten en hij stelde niet teleur. Traditiegetrouw mag de winnaar van het voorgaande seizoen bij de ingang van het nieuwe voetbaljaar aftrappen en dat doet hij door een tipje van de sluier te lichten over zijn beproefde tactiek. Een klein tipje weliswaar.

Wat verwacht je van je rol in de GeelZwarte Toto dit jaar?
Ik verwacht dat alle ogen voor dit TOTO seizoen toch op mij gericht zullen zijn als titelhouder. Ik zit nu echter wel in een lastigere situatie aangezien ik vorig jaar als een van de laatste mijn voorspellingen mocht invullen. Ik had de ranglijsten van de teams dus al tot mijn beschikken voor een eventuele uitkomst. Ik hoop dat ik wederom de play-offs kan halen!

Als titelhouder, heb je tips voor mensen die komend jaar de Toto gaan invullen?
Ik denk dat ik in mijn vorige antwoord al een tipje van de sluier van mijn tactiek heb laten zien. Verder zal ik mijn tegenstanders natuurlijk niet wijzer maken dan zij al zijn. Nooit je tegenstanders een voordeel op je laten nemen!

Wat verwacht je van de prestaties van het 7e voor komend seizoen?
Ik verwacht dat wij in ieder geval bovenin mee zullen gaan doen. Wij, Pim en ik als aanvoerders van DVVA7, mikken op een plek bij de eerste 5. Natuurlijk met de kanttekening dat de gezelligheid en het plezier op en naast het veld het belangrijkste is!