En laat u niet langer dan nodig in die moordende spanning: De eerste winst is binnen! Bij AMVJ met de V van Victorie werd de driepunter vermeesterd en dat gaf na afkoop aanleiding tot menige driepinter. Maestro Sjaak schoof wat met de poppetjes, de defensie oogde daardoor, althans in deze wedstrijd zeer solide, met als gevolg dat de gastheer-aanvallers er niet of nauwelijks aan te pas kwamen.

Kijk, dat was een meevaller, die ook onze voorwaartsen dusdanig inspireerden dat ze er van de weeromstuit zelf maar twee inknikkerden, middels Kuuk voorzet Bram, en Bram zelf op aangeven Muus. Na rust nog even knijpen, 1-2 maar in de winning mood 1-3 door Annema, kop voorzet Floris, bravo, hulde, gefeliciteerd en laten we vooral zo doorgaan, om te beginnen a.s. zaterdag: EVC thuis, ook al met de V van... juist ja. Ook eens een eresaluut aan Mark van de Hoek: als geblesseerd eerste elftaller bij elke wedstrijd aanwezig, beterschap en was ook nog een uurtje op de thuisvelden alwaar een zeer zielige maar toch bezige Karen: word gek van het thuiszitten, hou het niet uit!!!.

Het vrouwvolk ging door met waar ze goed in zijn, namelijk winnen, na 2-0 rust eindstand 2-1 en weer moest een Edese ploeg er aan geloven. Vraagje: als de dames vrijdagavond solo bijtijds in hun bedje kruipen, zou dan die tweede helft.....ach waar bemoei ik me mee maar wel drie opstekers: mocht zowel Hannah als Sanne en Sandra even in de armen sluiten, vooral de laatste lang niet meer gezien maar nog even stralend, keept zo nu en dan bij het derde en ga nu naar voetbal kijken, kan ook bij de poffertjes en ook "2" , zou het bijna vergeten, 1-9 bij Voorland, hatsekiedee en tot zaterdag.

Van Driest