fustKomt er dit seizoen nog een gratis fust?

Tijdens de laatste ALV heeft de vergadering het voorstel aangenomen om het thuisfust in te voeren. Doel van het thuisfust is om de betrokkenheid tussen de verschillende teams te vergroten door hen te stimuleren om te blijven hangen of terug te komen van je uitwedstrijd als andere teams spelen. En hoe kun je dat bij DVVA beter doen dan met gratis bier?

Wanneer een team een thuiswedstrijd wint dat krijgt het traditioneel als beloning een meter bier van de club. Als uitbreiding daarop is vanaf november het thuisfust ingevoerd. Het thuisfust wordt uitgereikt op het moment dat alle teams hun thuiswedstrijden winnen, waarbij er één joker mag worden ingezet. Dat wil zeggen dat er één team niet hoeft te winnen. Enige voorwaarde is dat er sprake is van minstens 8 thuiswedstrijden. Iets dat regelmatig plaatsvindt bij ons aangezien we 18 teams hebben. En met een aantal mogelijke kampioenschappen hebben wij er als bestuur toch wel hoop op dat we het thuisfust nog een keer gaan aanslaan dit seizoen.

Dus mocht je in de ochtend je wedstrijd gewonnen hebben, blijf dan nog even hangen op de club en schreeuw de andere teams naar de overwinning. Alles voor dat ene hogere doel, 50 liter gratis overwinningsbier op kosten van DVVA! Tot ziens op Drieburg.

Peter-Paul Timp