Het wordt al snel frisser en een stuk kouder. Ook het einde van 2018 komt met rasse schreden dichterbij. Maar dat betekent dat wij natuurlijk alweer naar het eerste feestje van 2019 kijken. Op zaterdag 5 januari 2019 vindt namelijk hét winterse mixtoernooi van Amsterdam en omstreken plaats: Het Vuurkorventoernooi a.k.a. Jaap Heesen toernooi @ DVVA. 

Een gezonde mix van dames, heren, leden en oud-leden gaan met elkaar de strijd aan in een hete 7 tegen 7 strijd om de cup en titel best mixteam van 2019. En die titel mag je met trots het hele jaar dragen! Plus dit is dé ideale gelegenheid om als (oud-) DVVA-ers een balletje met elkaar te trappen en daarna gezellig biertjes te drinken of je te laten onder dompelen in warme chocola, glühwein en huisgemaakte snert!

Ons aller eerste elftal speelt, niet geheel toevallig, diezelfde middag om 15.00 uur de Nieuwjaarswedstrijd tegen JOS/Watergraafsmeer. Na het Vuurkorventoernooi kan en mag je dus gezellig langs de lijn blijven hangen om onze Geel-Zwarte Leeuwen toe te juichen. Daarna rol je meteen door de kantine in voor een nieuwjaarsborrel om jezelf lekker op te warmen met goud gele rakkers.

Schrijf je dus NU in voor het Vuurkorventoernooi via de volgende link:  https://goo.gl/forms/I5le4Gj8vcUZRQyE2 

Wat? Vuurkorventoernooi (Jaap Heesen) + aansluitend de Nieuwjaarswedstrijd & Nieuwjaarsborrel
Wanneer? Zaterdag 5 januari 2019, 12.00 - 15.00 uur
Waar? DVVA, Sportpark Drieburg

Groet,
DVVA 12