Links:

Shirtsponsors:
 - Unibet 
Kalff, Katz en Franssen
findhotel.nl

Aanvoerders:

Mark van der Hoek (hoekie85@hotmail.com)
Rens Weijers (rensweijers@hotmail.com

Training:

Woensdag 19:00 - 20:30

Over DVVA 4: 

'DVVA 4 wordt kampioen!' Dat roepen veel mensen, altijd, en overal. Toch is dat niet geheel juist. Vorig jaar bijvoorbeeld, zijn we gedegradeerd. Om inzicht te krijgen op de heldenstatus die DVVA 4 en zijn individuele spelers hebben verworven, moeten we iets dieper ingaan op een paar kenmerken van dit alom excentrieke zooitje misbaksels. DVVA 4 is een team dat altijd probeert te voetballen. Behalve als ze niet aan het voetballen zijn natuurlijk, dat zou anders raar en onhandig zijn. Als ze op het veld staan willen ze in ieder geval altijd voetballen. Voor het zien van een driehoekje,  een aanval over de flanken of een ingestudeerde corner kun je dus altijd naar ons komen kijken. Dat moedigen wij overigens ten zeerste aan aangezien, buiten de dochter van Dennis en wat lui die op hun eigen wedstrijd staan te wachten, niemand tot nu toe de moeite heeft genomen om eens te komen gluren naar ons schitterende veldspel. DVVA 4 speelt zonder terugspeelballen.

De speelstijl van DVVA 4 valt samen te vatten als strijdlustig, bedachtzaam, technisch ietwat onhandig, verbazingwekkend, bij vlagen exorbitant mooi, ruw, paniekerig, sierlijk, terughoudend, aanvallend, neutraal en zoals Ronald Waterreus zou zeggen: 'heul moatig'. Iemand heeft ons spel ook wel eens 'slecht' genoemd. Dat is natuurlijk onzin.

Om nader kennis te maken met dit talentvolle ensemble worden er in het vervolg van dit stukje enkele individuen kort uitgelicht. Wij hopen daarbij dat u via deze namen een beeld kunt verschaffen van de rol, meerwaarde of persoonlijke kenmerken van diegene.

Op doel: Oz teamuitjebijOZ-ozzie (Oz heeft een mooie, grote tuin. Als het lekker weer is bbq't DVVA 4 in het kader van teamuitjes regelmatig in Oz' tuin, vandaar deze naam. Vanaf nu moet je zelf verzinnen waarom iemand heeft zoals hij of zij heet, dit was puur ter introductie). In de verdediging: Michel Fartass, Neles Fraser, Maarten de MagiĆ«r, Ruud van Kloten, Maarten Poepschoten, David de Goliath, Marvelous Marvin, Ik Wil em Fokke. Op het middenveld: Arno Oudspa, Floris Likmeclitoris, Steven Obiku, No Mercy Meursie, Viking-Jan Rolle, Tarek Watzimehaargek, Baascall, Bas Toenhijernogbijwas, Mighty Mike, AltijddeBob Dylan, 10km Marius, Sjors Venijn Klijzen. In de aanval: Fleupe het burlende Hert, Dennis het vliegende Hert, Juw Eelke, Boris Dittrich, Snellie de Snellerd en Leuter Panda.

Selectie:

Eelke Fokkema
Oz Har-Adir
Mark van der Hoek
Martijn de Jager
Sjors Klijzen
Ruud Kootte
Peter Landa
Pepijn Maas
Tim Meurs
Sjoerd Nossin
Rik Ossenkoppele
Harke-Jan Rolle
Pieter van der Sluis
Maarten Smakman
David Smit
Reinier Snel
Julian Suurland
Muus Visser
Rens Weijers
Joost Matthijssen
Stefan Baars