DVVA7nieuw

Sponsor:
MIcompany

Aanvoerder:
Sjoerd Wieringa

Training:
Maandag 19:00 - 20:30
Woensdag 20:30 - 22:00

Trainer: Guido Licastro

Over DVVA 35+:
Met het behalen van het kampioenschap in de 4e klasse beleefde DVVA 7 in seizoen 2014/2015 het hoogtepunt uit haar historie (zie teamfoto). Een jaar later staat het team, waarvan de gemiddelde leeftijd het hoogste is binnen DVVA, weer met beide benen op de grond. Het jaartje derde klasse bracht veel bewogen momenten, memorabele wedstrijden, gemiste kansen en aan het einde van het seizoen gewoon net te weinig punten om erin te mogen blijven. Tot opluchting van enkele spelers maken we in 2016/2017 daarom opnieuw onze opwachting in de vierde klasse.

Het 7e bestaat nog immer uit een ijzersterke combinatie van ervaring, broederliefde, en toch vooral ervaring. Toppers als Sanne Hombroek, Sven van Veen en Dirk Vriend zorgden er voor dat het team jaren op zijn gemak in de 4e klasse kon vertoeven. Toen de broertjes Pim en Rick Velthof het aanvoerdersstokje een jaar of 5 geleden overnamen werden er gelijk de nodige versterkingen ingevlogen, waaronder de Duitse kabel Andreas Grupe en Jan Orthmann, en het broertje van Jelle, Wiebe de Jong. Niet veel later ging de gemiddelde leeftijd met stip omhoog doordat het 4e werd opgeheven en oude ervaren rotten als Walid Aljaf, Geert-jan Bron en Mark de Hiep een nieuw onderkomen zochten en vonden. De natuurlijke aantrekkingskracht van deze vedetten zorgde er de daaropvolgende seizoenen voor dat er ook vanuit DVVA 3 een uittocht begon. Arthur van de Velde, Marc van Veldhuizen en Gertjan Hoddenbach waagden als eersten de overstap, net op tijd gevolgd door het RAT trio (Roelof, Alwin, Taco) en oud 1e elftal spelers als Dennis Gommers en Davy van den Berg. Tot slot kon in 2014 de Limburgse parel Anthony Roumen nog aan dit illustere rijtje worden toegevoegd.

Voor het komende seizoen zijn er geen concrete doelen gesteld, maar de verwachting is toch wel dat we ergens bovenin mee kunnen draaien. Opnieuw zal niet een gebrek aan kwaliteit maar een overdaad aan vakanties, weekendjes weg, vaderlijke verplichtingen en niet te vergeten blessures de eventuele ambities kunnen opbreken. Vandaar dat er voor het nieuwe seizoen maar liefst drie aanwinsten zijn toegevoegd aan de selectie: oude DVVA-bekenden Sjoerd Wieringa en Michael Stortelers en bovendien de uiterst talentvolle Bas Cijs. Al met al dus wederom een goed stel hoor, dat 7e!

Selectie:

Alwin van Drongelen
Anthony Roumen
Arno Jongsma 
Arthur van de Velde
Dries Wijte
Maarten van Boesschoten
Marc van Veldhuizen
Mark de Hiep
Michael Stortelers
Sjoerd Wieringa
Taco Waaijman

Zaalteams

Agenda

  • 8 juni Finale nacompetitie H1
  • 15 juni Box to Box

Tweets