DVVA10nieuw

Links:

Stand en programma

Aanvoerders:

Jip Frank (jipfrank85@gmail.com, 06-4602 2399)
Wim Ridderinkhof (wim.ridderinkhof@gmail.com, 06-2848 9427)

Sponsor: 

Sportyspots

Trainingstijden:

Maandag 19:00 - 20:30
Woensdag 20:30 - 22:00

Trainer: Guido Licastro

Over DVVA 6:

DVVA 6 (voorheen DVVA 8) is een aantal mensen dat bij elkaar is gebracht om één gemeenschappelijk doel te bereiken, maar het in grote lijnen meestal oneens is over de weg naar dit doel. Behalve een duidelijk gemeenschappelijk doel en een ontbrekende gedeelde visie over de aanpak, wordt DVVA 6 gekenmerkt door een gezonde mix van sportiviteit en fanatisme. 
Na de in 2010 behaalde promotie van de vijfde naar de vierde klasse, durven de mannen van DVVA 6 al een aantal seizoenen te dromen van een nieuw kampioenschap. In seizoen 2017/2018 streden ze tot de laatste weken mee, maar, liefdesverdriet bij de ene sterspeler en wekenlange diarree bij de andere sterspeler zorgden voor een collectief falen op het moment suprême.
Leuke feitjes over 'het tiende':
  • de laatste man van DVVA 6 heeft een ijssalon-snackbar in Slotermeer, welke in 2016 in de Groene Amsterdammer op plek 8 eindigde bij de top-10 verkiezing van leukste ijssalon-snackbars van Amsterdam Nieuw-West;
  • De linksbuiten van DVVA 6 is er een aantal jaar geleden achter gekomen dat zijn eigenlijke biologische vader niemand minder is dan Rob Fruithof, oud-presentator van Waku Waku!

Selectie:

Faissal Amraoui
Karel Berghuijs
Erik Brunger
Jip Frank
Guus Lamers
Steven Leeuwerik
Bart Massa
Saro Meijer
Ehprem Oskamp
Bulent Polat
Wim Ridderinkhof
Merijn de Steur
Jannis Teunissen
Guus Verhaar
Sjors Verhaar
Ramon Vilt
Tijmen van Leusen
Patrick Cleintuar
Monan Eraste Tou