Aanvoerders:
Arno Tijssen
Mike Timmers (06-10783250)

Sponsors:
Kennedy van der Laan en Rancho's

Over DVVA 7:
DVVA 7 (voorheen DVVA 9) draait al zo lang mee bij DVVA, dat de totstandkoming van het team waarschijnlijk voor altijd een mysterie zal blijven. Documenten zijn niet overgeleverd, wat vermoedelijk te maken heeft met de gewoonte om belangrijke afspraken vast te leggen op servetjes en bierviltjes.

Uit overlevering kan de conclusie worden getrokken dat het vriendencollectief al in ieder geval ruim 25 jaar actief is bij DVVA. Langstdienende en voorzitter van de spelersraad Chris Nekeman: "Ik weet het nog als de dag van gisteren. Het was een prachtige zomeravond in augustus 1998 en ik mocht voor het eerst meedoen. Toen speelden legendes als Bas de Rooij en Alexander van Trigt in het 9e. Het was een grote eer om geselecteerd te worden. Ik ben trots dat ik heb kunnen uitgroeien tot een vaste waarde."

DVVA 7 staat voor attractief en technisch voetbal. Het oogstrelende spel trekt al jaren busladingen met toeschouwers naar Sportpark Drieburg. Daarnaast staat het 7e bekend om de positieve benadering van het spelletje en het sterke teamgevoel. Dit houdt niet op bij positieve coaching binnen het team, maar ook in een respectvolle bejegening van de tegenstander en scheidsrechter.

De roem van DVVA 7 overstijgt inmiddels ook de landsgrenzen. Wedstrijden in Antwerpen, Rimini, Lloret de Mar, Keulen, Liverpool, Tallinn, Madrid, Hamburg en Boekarest hebben een internationaal publiek kennis laten maken met het tiki taka van het sterrenensemble. 

Niet alleen op het veld gaat DVVA 7 uitdagingen nimmer uit de weg. Tussen Kerst en oud & nieuw van 2015 vond het DVV-toernooi plaats. Het DVV-toernooi was een zaalvoetbaltoernooi waarbij DVVA een hand uitreikte naar vluchtelingen uit de regio. Uiteraard maakte DVVA 7 op dit toernooi kundig gebruik van diens schat aan internationale ervaring. Het 7e werkte zich met de kenmerke stijl van kwaliteit en brutaliteit onder mee langs de heren van DVVA 8 (halve finale) en DVVA 4 (finale), en werd de terechte winnaar van het toernooi.

DVVA 7 is een team met historie, maar ook met toekomstvisie. De spelers drukken al geruime tijd hun stempel op het beleid van DVVA door verschillende posities in het bestuur te bekleden. Daarnaast hebben spelers meegewerkt aan het opzetten van de kantinecommissie en de ontwikkeling van de website. Het 7e is ook vertegenwoordigd in de lustrumcommissie, de duurzaamheidscommissie en natuurlijk de feestcommissie. Anno 2018/2019 is DVVA 7 hofleverancier van het bestuur van DVVA door zowel de secretaris als bestuurslid kantine af te leveren. Zo blijven DVVA en DVVA 7 gezond.

Spelers:
Bart Bus
Jeroen Brandwacht
Joris Cloostermans
Frank Fit
Emiel Heerkens
Rimko Holm
Siem Huijskes
Rik Jansen
Thomas Koorn
Chris Nekeman
Gijs Plantinga
Jan Theunissen
Arno Tijssen
Mike Timmers
Tom Kennes
Sebastiaan IJzerman
Michael Kuhlman
Lars Raaijmakers
Dick Mulder