ZaalDVVA3cropped

Boven: Robin Stam, Hans Hellemons, Harm Groustra, Marko van Tol en Marcel Smal
Onder: Paul Tan, Victor Welboren, Lars Volkers en Erik Dekker

Links:

Stand en programma

Aanvoerder:

Paul Tan (paul.m.f.tan@gmail.com, 06-2332 2979)

Over DVVA Zaal 3:

Het team is een aantal jaren geleden ontstaan onder de naam Chollers United. Wij zijn een vriendengroep afkomstig uit de omgeving van Alkmaar, maar vanwege studie/werk verhuisd naar Amsterdam. Wij besloten hier een zaalvoetbalteam op te richten en zo is Chollers United tot stand gekomen. 

Destijds speelden wij in de VUVA-competitie bij het sportcentrum van de VU. Wij zijn 2 keer kampioen geworden en speelden letterlijk de pannen van het dak waarna het gebouw gesloopt werd. Hiermee werd ook de VUVA-competentie beëindigd en zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe competitie.

Wij hebben ons wederom gericht op een studentencompetitie en zijn bij het USC gaan zaalvoetballen. Ook hier wordt de ene na de andere tegenstander aan onze zegekar gebonden en zijn we kampioen geworden met uitsluitend winstpartijen. Aangezien de tegenstand tegenvalt en wij meer uitdaging willen, besluiten we om de studentencompetitie te verlaten en in een competitie van de KNVB te gaan zaalvoetballen.

De helft van het team speelt reeds een jaar veldvoetbal bij DVVA, vandaar dat wij ons aansluiten bij de mooiste club van Amsterdam. Onder de naam DVVA Zaal 3 komen wij uit in de 4e klasse KNVB.

DVVA Zaal 3 staat voor attractief en technisch voetbal vanuit een solide organisatie. Het team kenmerkt zich door een sterk collectief en individuele klasse. Onze visie is om te winnen met oogstrelend voetbal. Dit trekt al jaren busladingen toeschouwers naar onze wedstrijden, die met spandoeken en camera’s langs de kant staan om hun idolen op de gevoelige plaat vast te leggen.

De doelstelling is om kampioen te worden en te promoveren naar de 3e klasse. Hierbij kunnen wij alle aanmoedigingen gebruiken. Vind je het leuk om kort combinatiespel, individuele hoogstandjes, schoten in de kruising en ingestudeerde corners en vrije trappen te zien? Kom dan vooral eens kijken bij de Galácticos van DVVA Zaal 3! 

Selectie:

Niels Bennis
Joey van Broekhuizen
Glenn van Honk
Jordy van Honk
Jan Wout Koelewijn
Brent Meulenberg
Frank Nijpels
Bas van Oosteren
Jan van Twillert
Huub Wolterink
Chang Ho Wessel