Beste DVVA'ers,

Helaas is afgelopen maandag door de regering afgekondigd dat sportkantines per 29 september moeten sluiten, voor in elk geval drie weken, tot en met 20 oktober.

Voor de activiteiten bij DVVA betekent dit, dat wij terugkeren naar de situatie en maatregelen, van voor heropening van de kantine. Belangrijk verschil is dat wedstrijden gelukkig voorlopig nog door gaan. Daarbij is het wel zo, dat iedereen wordt verzocht om na het spelen van zijn/haar wedstrijd, direct naar huis te gaan. Dit is expliciet onderdeel van de nieuwe maatregelen van de regering. Blijven hangen om te kijken bij andere teams, is dus niet mogelijk helaas. Zie ook het bijgewerkte DVVA corona protocol.

De komende weken, zullen wij benutten om te evalueren hoe de eerste zaterdagen zijn verlopen en waar ruimte is voor verbetering. Heb je suggesties en/of kun je ons helpen bij de uitvoering, neem dan even contact op met iemand uit het bestuur. We hopen dat de huidige maatregelen effect zullen hebben en dat we snel weer op een manier de kantine kunnen openen.

Voor nu: houd afstand en geniet van het trainen en de wedstrijden!

Geel-zwarte groet,

Het bestuur

Agenda

  • 6 april Lentekriebelsfeest
  • 20 april Voetbalquiz
  • 25 mei Seizoensafsluiting

Tweets