Beste DVVA’ers en bezoekers,

Op deze pagina vinden jullie alle informatie m.b.t. de spelregels bij DVVA. Lees deze goed door. Alvast bedankt voor jullie medewerking en graag tot ziens op onze mooie club!

Op het veld mogen we weer normaal voetballen. Buiten het veld geldt echter nog steeds en ALTIJD de 1,5 meter maatregel. Dit heeft impact op de gang van zaken bij DVVA.

In het pand en op het terras zullen looproutes aangegeven zijn, die moeten worden aangehouden. Via dit formulier kun je je aanwezigheid registreren.

Hieronder volgt per doelgroep welke maatregelen gelden.

Voor iedereen geldt:  

 • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen; Als je positief getest bent en/of als je een huisgenoot of een nauw contact bent van een bewezen COVID-19-patiënt blijf dan ook thuis. Neem de gebruikelijke veiligheid- en hygiëneregels in acht; Schud geen handen. 

Senioren (1.5 meter protocol)

 • Houd rekening met de 1.5 meter maatregel. Geef elkaar de ruimte als dit nodig is. 
 • Voorafgaand, tijdens de rustmomenten en na afloop van de training/wedstrijd dienen spelers van 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in het kleedkamergebouw en in de kantine en op het terras. 
 • Zorg ervoor dat je buiten de noodzakelijke sport gerelateerde contactmomenten geen fysiek contact hebt zoals bij het vieren van een overwinnings-moment en tijdens een wissel. 
 • Draag een mondkapje wanneer personen buiten je huishouden in één vervoersmiddel van of naar een sportactiviteit gaan en of bij uitwedstrijden. (Het heeft de voorkeur zoveel mogelijk voor eigen vervoer te zorgen.) 
 • Volg altijd de aanwijzingen zoals looproutes en instructies van de organisatie, bijvoorbeeld de trainers en bestuursleden. 
 • De kleedkamers zullen beperkt beschikbaar zijn. Op wedstrijddagen kan gebruik worden gemaakt van kleedruimten; waarbij maximaal 4 personen tegelijk in de kleedkamers mogen.

Dit geldt ook voor bezoekende elftallen.

 • Op trainingsavonden is het niet mogelijk om op de club om te kleden;
 • we raden iedereen aan om al in tenue naar DVVA te komen zodat het gebruik van de kleedkamers beperkt kan blijven.
 • De douches blijven voorlopig helemaal buiten gebruik en worden afgesloten. Het is met de beperkte ruimte die er is, helaas niet mogelijk om te garanderen dat de 1,5 meter gehandhaafd blijft. Ook is de ventilatie in de kleedkamers beperkt en dat is een risicofactor voor verspreiding van het virus. Dit geldt ook voor bezoekende elftallen.
 • Tijdens de rust worden teams voorzien van limonade of thee. Dit mag niet in de kleedkamers of in de gangen worden genuttigd. Dit kan langs de lijn. Dit geldt ook voor bezoekende elftallen.
 • Nazitten in de kleedkamer is niet toegestaan. Dit geldt ook voor bezoekende elftallen.
 • Teambidons worden niet gebruikt. Neem voor trainingen en wedstrijden dus altijd een eigen bidon mee om uit te drinken.

 Kantine  en terras

 • De kantine is voorzien van Corona-bestikkering zoals looproutes en afstandspunten; 
 • Er is één ingang en één uitgang.  
 • Bezoekers zullen verzocht worden alleen met pin te betalen; 
 • Bezoekers zijn verplicht om te gaan zitten en mogen geen stoelen en/of tafels verplaatsen; 
 • Ieder individu wordt verzocht zich digitaal via een smartphone te registreren. Dit geldt op wedstrijddagen.
 • Op trainingsavonden maken we gebruik van onze bestaande communicatiemiddelen, indien een lid besmet mocht blijken te zijn met Corona.
 • In geval van een volle kantine is losse verkoop wel mogelijk. Mensen worden dan wel vriendelijk verzocht om na de aankoop direct te vertrekken. Hierbij geldt voor de rij dat men 1.5 meter afstand van elkaar houdt; 
 • Indien regels niet worden nageleefd, zullen bezoekers hierop worden aangesproken. Wanneer regels dan alsnog niet worden nageleefd, zal de kantine die dag sluiten en zal de club evalueren. 
 • Voor buiten gelden maximum aantallen van 250 toeschouwers zonder reservering en gezondheidscheck, zonder placering. DVVA verwacht niet meer dan 250 bezoekers op hetzelfde moment.  
 • Er zijn voldoende persoonlijke hygiënemiddelen beschikbaar; 
 • Handcontactpunten (zoals deurklinken, pinautomaten, touchscreens, etc.), waarmee voetballers, vrijwilligers en publiek in aanraking komen worden meerdere malen per dag schoon gemaakt; 
 • Alle ruimtes in de accommodatie worden voldoende geventileerd.

Trainers, begeleiders, clubscheidsrechters, bestuurders en vrijwilligers 

 • Neem de gebruikelijke veiligheid- en hygiëneregels voor iedereen in acht. Schud geen handen; 
 • De bestuurskamer zal niet meer functioneren als ontvangstruimte voor bezoekende elftallen.
 • Trainers, begeleiders, clubscheidsrechters en vrijwilligers dienen zelf hun risico te analyseren of zij zich op buiten en/ of in de sportlocatie in groepen met anderen kunnen begeven; 
 • Vermijd geforceerd stemgebruik zoals schreeuwen; 
 • Zorg voor 1,5 meter afstand tussen de trainers/begeleiders/vrijwilligers en wisselspelers onderling, ook in de dug-out; Per dug-out max. 4 personen. 

Toeschouwers 

 • Nogmaals voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop; heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen; Neem de gebruikelijke veiligheid- en hygiëneregels in acht. 
 • Houd bij 18 jaar en ouder 1,5 meter afstand op en in de sportlocatie, langs de lijn, in de kantine etc. 
 • Geforceerd stemgebruik of zingen langs en in het veld, zoals schreeuwen, is niet toegestaan. 
 • Draag een mondkapje vanaf 18 jaar en ouder wanneer personen buiten je huishouden in één vervoersmiddel van of naar een sportactiviteit gaan. (Het heeft de voorkeur zoveel mogelijk voor eigen vervoer te zorgen.) 
 • Volg altijd de aanwijzingen op van de organisatie, bijvoorbeeld trainers, begeleiders en bestuursleden. 

Bovenstaande afspraken maken wij op advies van de KNVB/NOC/NSf:  https://nocnsf.nl/sportprotocol

Dit Protocol moet er toe leiden dat we weer kunnen gaan genieten van het voetbalspelletje. Laten we ons aan de afspraken houden en alert blijven op elkaar. 

Alvast bedankt en veel plezier! 

Bestuur csv DVVA

Wist je dat je de kantine kunt huren voor het organiseren van een event of bijvoorbeeld een verjaardag? 

In het verleden zijn er al verschillende dingen georganiseerd in onze kantine, zoals verjaardagen, fifa-toernooien, sinterklaasfeestjes, karaoke avonden en meer! De kosten voor de kantine bedragen 200 euro voor de avond + de kosten van een personeelslid van de kantine á 15 euro per uur. De consumpties zijn volgens onze reguliere kantine prijzen. 

Voor meer informatie en het controleren van beschikbaarheid mail je naar kantine@dvva.nl 

Geel-zwarte duizendpoot die het leuk vindt de club van de toekomst te vormen!  

Facilitaire zaken vormen het hart van het mogelijk maken van alle activiteiten bij DVVA en het creëren van een plek waar mensen zich thuis voelen. 

Ons clubhuis staat op Sportpark Drieburg; een sportpark dat in ontwikkeling is en waar DVVA samen met de andere verenigingen op het sportpark en de gemeente Amsterdam wil werken naar een breed sportaanbod en het optimaal benutten van de faciliteiten op de vereniging. 

Twee seizoenen terug is fors geïnvesteerd in grootonderhoud en een toekomstbestendig pand; tijd voor een nieuwe stip op de horizon dus. Welke kant moeten we op volgens jou? Ondertussen valt het pand nog zeker leuker en mooier te maken. Help jij prioriteren en af te wegen welke investeringen nodig zijn hiervoor? 

Zomaar enkele thema’s waar de functie bestuurslid Facilitaire zaken mee te maken krijgt. 

Bestuur: Waarom zou je? 

* Maak impact binnen jouw club door mee te denken over de strategie en het beleid van DVVA.

* Ontwikkel jezelf op persoonlijk vlak in samenwerking met anderen en het dragen van verantwoordelijkheid. 

* Doe relevante (werk)ervaring op die je mee neemt in je studie of je toekomstige baan

* Leer in de praktijk bij een organisatie waar ook dingen fout (mogen) gaan. 

* Word deel van het leukste sportbestuur van Nederland ;-) 

Heb jij enthousiasme voor DVVA en een mening over het reilen en zeilen binnen de club?

Then we want you in our team!

Technische Commissie

Het reilen en zeilen rond de selectie-elftallen van DVVA is de verantwoordelijkheid van de Technische Commissie (TC). Deze houdt zich onder andere bezig met de aanstelling en evaluatie van trainers, samenstelling van de spelersgroep, maar ook met andere aanverwante zaken rond het selectievoetbal. Daarnaast dient de TC als klankbord voor trainers en spelersgroep. DVVA heeft zowel voor de heren als voor de dames een aparte TC.

Heb je interesse om de selectie van DVVA te versterken, als speler of als lid van de staf, vind je het leuk op zaterdagen te vlaggen of heb je andere vragen/opmerkingen over het selectievoetbal, neem dan contact op met de TC.

TC dames: Suzanne Romviel, Anne van Els, Jen Collins en Rosalie Joosten
tcdames@dvva.nl of 06-33904363 (RJ)

TC heren: Fred Admiraal, Mark van den Hoek en Guus Verhaar
technischecommissie@dvva.nl of 06-57572483 (MvdH)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vacature Hoofdtrainer DVVA Dames 1

Door Vriendschap Verenigd Amsterdam (DVVA) is een Amsterdamse voetbalvereniging met een ledenbestand dat voornamelijk uit studenten en oud-studenten bestaat en op zaterdag zijn wedstrijden speelt. Gezelligheid en prestatie gaan hand in hand bij DVVA. Ook heeft DVVA veel ambitie, zowel binnen als buiten het veld.

Voetballend wil het alle leden het kader en de ruimte bieden de mooiste sport ter wereld zo goed en leuk mogelijk te beoefenen. Buiten het veld biedt DVVA de leden de kans een groot sociaal netwerk op te bouwen en de aanwezige talenten binnen de organisatie te ontplooien. Naast de eigen leden wil DVVA een podium bieden voor ambitieuze trainers om zich te ontwikkelen.

Voor ons eerste dameselftal zijn wij voor het seizoen 2019-2020 op zoek naar een

Trainer-Coach DVVA VR1

Wat doe je?
De trainer van het eerste damesteam is verantwoordelijk voor de training van het 1e team op maandag en woensdag en de coaching op zaterdag. Hij/zij doet dit alles in nauwe samenwerking met de trainer van het tweede elftal.

Belangrijkste taken

 • Verzorgen van de training op maandag en woensdag
 • Coaching van het team op zaterdag
 • In samenspraak met spelers, trainer van het tweede elftal en technische commissie verder uitbouwen van het selectievoetbal bij de DVVA dames

Wie ben je?

 • De cultuur bij DVVA spreekt je aan
 • Je hebt ervaring met het trainen van een dameselftal
 • Je bent communicatief sterk en sociaal vaardig
 • Je bent gezond fanatiek
 • Je bent in het bezit van TC3 of bereid dit te halen

Wat biedt DVVA?
Een eerste elftal dat bovenin de derde klasse meedraait en de ambitie heeft om een stabiele tweedeklasser te worden. Een leergierige, zelfstandige spelersgroep die graag beter wil worden en elkaar ook in de derde helft goed weet te vinden. Een podium waar je je als trainer kunt ontwikkelen in een prettige omgeving waar prestaties en plezier hand in hand gaan. De vergoeding wordt in onderling overleg bepaald.

Herken je jezelf in deze omschrijving en wil je aan de slag bij onze mooie club? Wij ontvangen graag voor 16 maart 2019 je CV en motivatie via tcdames@dvva.nl. Leuk om kennis te maken!

Openstaande vacature Trainer/Coach Heren 2

Voor ons tweede herenelftal zijn wij voor het seizoen 2019 – 2020 op zoek naar een

trainer-coach DVVA 2

Wat doe je?

De trainer van het tweede team is verantwoordelijk voor de training van het 2e team op maandag en woensdag en de coaching op zaterdag. Hij doet dit alles in nauwe samenwerking met de hoofdtrainer.

Belangrijkste taken

 • Verzorgen van de training op maandag en woensdag
 • Coaching van het team op zaterdag
 • In samenspraak met spelers, hoofdtrainer en technische commissie zorgen voor een uitgebalanceerde selectie

Wie ben je?

 • In het bezit van minimaal TC3
 • je hebt natuurlijk overwicht
 • je kunt goed omgaan met de cultuur bij DVVA
 • gezond fanatiek
 • een sociaal persoon
 • leergierig
 • bereid in jezelf te investeren

Wat biedt DVVA

 • een tweede elftal dat in de reserve hoofdklasse speelt
 • een podium waar je je als trainer kunt ontwikkelen in een prettige omgeving
 • een club met een unieke cultuur waar prestaties en plezier hand in hand gaan.
 • De vergoeding wordt in onderling overleg bepaald

Als je jezelf kunt vinden in deze omschrijving en aan de slag wilt bij onze mooie club, ontvangen wij graag voor 14 februari 2019 een CV en motivatie waarom je bij DVVA wilt werken naar technischecommissie@dvva.nl.

Subcategorieën

Agenda

 

 

Tweets

RT @HAVoetbal: AMVJ en DVVA delen de punten https://t.co/ZxxIByzfeE
DVVA 10 heeft een valse start en verliest de seizoensouverture met 2-9 van SV RAP 10. Goals Simon en Ruud #WeMogenWeer
Wat hebben we er zin in, morgen de competitiestart! Direct volle bak. Geniet, maak er een mooi feestje van, maar ho… https://t.co/GhR21KmzTI
Het nieuwe voetbalseizoen goed voorbereid beginnen? Lees hier onze corona-maatregelen. https://t.co/4M7vRM4J1w We… https://t.co/xwCJqwFNBR