Tijdens de ALV van 24 november jl. heb ik de voorzittershamer mogen overnemen van Jill. Een mooie eer natuurlijk! Ondanks dat ik niet in de meest leuke (voetbal)tijd mag beginnen, heb ik er erg veel zin in. Graag stel ik mezelf in dit bericht wat verder aan jullie voor.

Voordat ik dat doe wil ik eerst nogmaals Jill bedanken voor alles wat zij in de afgelopen jaren heeft gedaan en heeft bereikt met de club. De eerste vrouwelijke voorzitter in de clubhistorie van DVVA. Een zeer groot compliment zit er volgens mij in dat dit binnen de club in de jaren verder nooit een topic geweest. En dat is niet alleen een compliment aan Jill, maar indirect ook aan de club en ons als leden. Het geeft mooi aan waar DVVA voor staat.

Zelf ben ik nu zo’n 11 jaar lid van de club. De eerste jaren in heren 1, en inmiddels alweer ruim vier jaar spelend bij de mooie mannen van het 3e, en Peter. Ik ben 36 jaar, geboren in Amersfoort, en samen met vriendin Léonne zijn we sinds 4 jaar de trotse ouders van Liv. Werken doe ik bij Pon, als Rayonmanager Sales voor Volkswagen Bedrijfswagens.

De afgelopen jaren ben ik in verschillende rollen al actief geweest binnen de club. Eerst als lid van de sponsorcommissie, later als lid van de technische commissie van de heren selectie. En nu dan een mooie nieuwe uitdaging.

In de komende weken hoop ik vooral dat we kunnen blijven voetballen, en zo snel mogelijk ook weer met maximale gezelligheid op de club. Daarna zullen jullie ook snel weer op andere gebieden van mij en de rest van het bestuur gaan horen.

Tot op de club! En mochten er vragen of adviezen zijn, laat het mij zeker weten.

Groeten,
Mark van den Hoek

Agenda

  • 20 mei Seizoensafsluiting +BBQ
  • 3 juni Box to Box

Tweets