Update: Gezien de huidige maatregelen zijn we tot het besluit gekomen om het toernooi op 8 januari NIET door te laten gaan. We komen richting het voorjaar met een nieuwe datum.

 

Hee psst, jij daar! Kom eens hier! Jij, ja!

Wist je dat jij de kracht hebt om wensen uit te laten komen? En als we je dan ook nog eens vertellen dat deze wensen extra bijzonder zijn, omdat je hiermee een lach tovert op het gezicht van kinderen die deze goed kunnen gebruiken. Word je daar nou niet super enthousiast van?! Kanjer Wens Nederland vervult de wensen van kinderen die ernstig ziek zijn, en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken. Samen kunnen wij de kinderen een onvergetelijke dag bezorgen en de zorgen plaats laten maken voor iets moois.

Meer informatie over ons werk en de stichting vind je op www.kanjerwens.nl Neem ook een kijkje op onze Instagram (https://www.instagram.com/kanjerwens) en Twitter pagina

Bovenstaande oproep bracht Jaimy Kral (heren8) en Patricia op het idee om het jaarlijkse vuurkorven toernooi op zaterdag 8 januari te koppelen aan deze stichting. We willen de deelnemende teams vragen om €10,00 inschrijfgeld. Ook betaal je per team één euro per gescoord doelpunt. Naast dit alles komt er ook een collectebus te staan in de kantine.

Het zal een 7 tegen 7 toernooi worden (dus op halve veldjes). Aan het einde van de dag zullen we symbolisch een cheque overhandigen aan iemand van Kanjer Wens Nederland. Dus wil je lekker ballen en een goed doel steunen dan is dit je kans.

Opgeven kan via Patricia4Dvva@gmail.com ovv vuurkorven toernooi met naam team en de namen die in het team zitten.

Verdere details zoals tijden etc. volgen nog, maar Jaimy en ik wensen jullie alvast een doelpuntrijk toernooi toe. Mocht je zelf ook een idee hebben om de opbrengst nog hoger te maken, staan wij daar zeer zeker voor open.

Met geel zwarte groet,
Jaimy Kral en Patricia Akkerman Rollman

Agenda

Tweets

Tot straks op Drieburg!! 🎶 🍻 ⚽️ https://t.co/kILNJe5qFO
Green Green Grass of Home 🎸⚽️ https://t.co/C1amjwbgmJ
DVVA Heren 2 zoekt versterking van de selectie voor het komende seizoen. Reserve hoofdklasse, mits het degradatiesp… https://t.co/DBMdZSWNYH
Het moet ergens beginnen natuurlijk 😎 https://t.co/EjPBYEpSRf
Scoren in je afscheidswedstrijd… het is alleen de echte legendes gegeven 👑⚽️ @peterlandaB zwaait af en ziet het der… https://t.co/vqEgW3hwYS