Deze week: Demi 'hele dag op sokken' Dorrepaal en David 'Australische prof' van Moppes! 

Deze week: Marlies 'open boek' Noyens en Jolle 'kappende keeper' Verweij!

 

Nieuw seizoen, nieuwe toto, nieuwe deelnemers! Om te beginnen maar eens twee tegelijk. Voorspellen in de eerste speelronde van het seizoen is niet per sé makkelijk, maar deze DVVA’ers draaien hun hand er niet voor om. Met deze week: Laura Kerkhof en Muus Visser!

Nieuw seizoen, nieuwe toto, nieuwe deelnemers! Om te beginnen maar eens twee tegelijk. Voorspellen in de eerste speelronde van het seizoen is niet per sé makkelijk, maar deze DVVA’ers draaien hun hand er niet voor om. De een is betrokken bij de kantinecommissie, de ander stand-in coach, en allebei spelen ze het liefst op nummer 10. De een heeft er al minuten in het Olympisch Stadion op zitten, de ander zal ondanks z’n Mexicaanse roots altijd opnemen als Koeman belt. Meet Anki & Victor! 

Toto stand

Nieuwe toto is niet alleen nieuwe ronde en nieuwe kansen, maar ook nieuwe regels! Elke week strijden twee DVVA'ers tegen elkaar. Degene met de meeste goede antwoorden gaat door naar de eindronde die later in het seizoen plaats zal vinden. Hoever het seizoen dus is, of hoe vel of weinig wedstrijden er zijn, gelijke kansen voor iedereen en dat willen we natuurlijk allemaal.

 

Door naar de eindronde: 

Anki (gewonnen van Victor)

Laura (gewonnen van Muus)

Marlies (gewonnen van Jolle)

David (gewonnen van Demi)