henkHet was weer goed toeven op de Drieburgse velden, alwaar ook wat oude bekenden zoals een Teun Meurs en oud preses Bart Bloemers, kwam na vijf jaar weer eens kijken naar zijn oude kluppie. Hij zag tot zijn verbijstering, en dat waren er vele, het eerste op miraculeuze wijze gelijk spelen. Tot tweemaal toe werd een voorsprong binnen enkele minuten weer prijsgegeven met als schamel resultaat een 2-2 eindstand waar een 3-2 gezien het spelbeeld voor de hand lag. Nu met slechts twee uit drie. Weer billen knijpen? Beste kerels, spaar ons en pak eens wat driepunters. Klasse genoeg bij DVVA.

henkMet excuses het lag niet aan Henk van Driest.

Beste mensen, wat was het weer goed toeven op Drieburg's hoeven: lees velden. Schitterend weer, heerlijke vrouwen, nee we noemen geen namen, een troepje oude bekenden: de familie Van Dijk, Hans van Duynen, Wim Zorge, zo ook Gerda Krijtenberg, een icoon op fluitgebied, meer dan 40 jaar heersend over voetbalhelden en velden.

En ja, er werd ook nog gevoetbald, met als sluitstuk het seizoen-openingsfeest. Twee tegen het sterke DOVO. 2-2 rust na 0-2 achter. Slot 2-4 door eigen inzet en strafschop. Jammer, maar ben blij dat Francoise van de partij blijft.

Eén speelde, gezien het spelbeeld, een hoogst ongelukkige wedstrijd. 0-0 met rust viel mee, maar niet als eindstand gezien het veldoverwicht met regen aan kansen. Het greintje geluk benodigd om een wedstrijd winnend af te sluiten ontbrak ten enen male, next time better bij OSV.

En Dames 1 met een fraaie overwinning in de hogere klasse visitekaartje afgegeven. Bravo! En Jill: bedankt voor ontvangst en aftocht.

Van Driest.

henkPromotie voor die dekselse meiden van Eén na 4-0 winst. Alle betrokkenen van harte en veel geluk in "Twee". Ik zie wel niks, maar kom toch kijken!

J.l. zaterdag verhinderd ook zonder mij weer een daverend Soccer Rocker-feest. Zaterdag afscheid trainersgilde, na een moeilijk en zwaar jaar de beloning van handhaving.
Jeroen blijft aan als speler bij "Vier" en dat lijkt me geen verzwakking!

Rest mij u allen een paar fijne zomermaanden te wensen en gezond en wel aanwezig bij de start van het nieuwe seizoen!

Van Driest

henk18 mei 2019

Opgetogen Kwakels gekakel.

Jawel het is Jeroen c.s. gelukt, middels een door Goderie pal voor tijd gescoorde gelijkmaker en daarmee was  behoud verzekerd. Bravo en wat een opluchting ook voor de vertrekkende Jeroen, geen smet op zijn blazoen.

Agenda

26-10 Oktoberfest

Tweets

Levy IT Recruitment sponsort wedstrijdbal van eerste overwinning van DVVA H1! Dank Mitch & Levy IT Recruitment!… https://t.co/wlKRh06GyZ
RT @HAVoetbal: DVVA boekt tegen Arsenal zege van het seizoen https://t.co/NoshFC3nSh
Vrouwen 1 wint haar bekerwedstrijd tegen CSW uit met 0-3!
DVVA 11 wint de burenruzie met 3-7 bij @JosWgm 6. Goals Jip Frank 3x, @timcardol 2x, @neijpen en @JoostVelz
@PPTimp Dank! We zijn natuurlijk erg benieuwd naar de resultaten!
RT @PPTimp: Goed initiatief van @csvDVVA: een vragenlijst over zaken die spelen binnen de club en waarvan de resultaten dienen als input vo…