henk18 mei 2019

Opgetogen Kwakels gekakel.

Jawel het is Jeroen c.s. gelukt, middels een door Goderie pal voor tijd gescoorde gelijkmaker en daarmee was  behoud verzekerd. Bravo en wat een opluchting ook voor de vertrekkende Jeroen, geen smet op zijn blazoen.

 

Twee weliswaar winnend zal a.s zaterdag opnieuw boven zichzelf uit moeten stijgen voor een zelfde resultaat - behoud als hoofdklasser. Heer Kromheer ondanks alle handicaps weer verbluffend, zijn nieuwe club gaat het zeker merken. En over trainers gesproken, er meldde zich een meneer Fawzy, nieuwe dames trainer, tevens op zoek naar oude-medespelers uit de 80er jaren, wist nog vader en zoon Schalk, een naam die onlosmakelijk aan DVVA gekoppeld zou moeten zijn. Altijd in de weer voor zijn cluppe en met vier voetballende zoons en één schoonzoon koploper, later nog kleinzoon Dennis. Gouden herinneringen.

Terug naar nu: Dames 1 en 4 nog kansrijk.

Door omstandigheden tot zover.

Van Driest

 

25 mei 2019

Kwakels gekakel inzake het weekendspectakel.

Jawel het loopt op zijn eind en het verdelen van lief en ....... Niet zeuren! Dames 4 kampioen en Dames 1 nacompi, middels 0-5 bij WV HEDW dat ook nog eens met 3-5 klop kreeg van...jawel, dat dekselse tweede, nog eenmaal de ruggen gerecht o.l.v. die kennelijk brilliante heer Kromheer  met behoud als resultaat. Van harte, ook Francoise, wekelijks in de weer en dan ook nog eens de spanning van al die zaterdagen, ik geef het je te doen. Feestelijk vaartocht na afloop. Heerlijk en dan is er ook nog "Eén", vorige week bevrijd door dat ene doelpuntje van Goedrie, maar nog één te gaan voor des keizers baard, uit bij Blauw Wit en met 1-2 gewoonen, oh zo!

Bestuur, trainers, begeleiders en spelrs van harte! Het was een van spanning bolstaand seizoen, zoals ik er maar zelden één heb meegemaakt. Ondertussen 3-0 winst voor Drie met ene Havelaar. Bleek geen nazaat van ene "poepie" Havelaar, die mij destijds bij DVVA binnnenloodste, alweer 73 jaar geleden, waar blijft de tijd. "Vier" verloor maar weer eens, met Jeroen, er is sprake van, een beter seizoen tegemoet. David van Zes meldde nog vertrek Osar wegens verhuizing na 12 dienstjaren, het ga je goed. En wat mij betreft: tot volgende week op de week daarna.

Van Driest.

Agenda

26-10 Oktoberfest

Tweets

Levy IT Recruitment sponsort wedstrijdbal van eerste overwinning van DVVA H1! Dank Mitch & Levy IT Recruitment!… https://t.co/wlKRh06GyZ
RT @HAVoetbal: DVVA boekt tegen Arsenal zege van het seizoen https://t.co/NoshFC3nSh
Vrouwen 1 wint haar bekerwedstrijd tegen CSW uit met 0-3!
DVVA 11 wint de burenruzie met 3-7 bij @JosWgm 6. Goals Jip Frank 3x, @timcardol 2x, @neijpen en @JoostVelz
@PPTimp Dank! We zijn natuurlijk erg benieuwd naar de resultaten!
RT @PPTimp: Goed initiatief van @csvDVVA: een vragenlijst over zaken die spelen binnen de club en waarvan de resultaten dienen als input vo…