henkMet excuses het lag niet aan Henk van Driest.

Beste mensen, wat was het weer goed toeven op Drieburg's hoeven: lees velden. Schitterend weer, heerlijke vrouwen, nee we noemen geen namen, een troepje oude bekenden: de familie Van Dijk, Hans van Duynen, Wim Zorge, zo ook Gerda Krijtenberg, een icoon op fluitgebied, meer dan 40 jaar heersend over voetbalhelden en velden.

En ja, er werd ook nog gevoetbald, met als sluitstuk het seizoen-openingsfeest. Twee tegen het sterke DOVO. 2-2 rust na 0-2 achter. Slot 2-4 door eigen inzet en strafschop. Jammer, maar ben blij dat Francoise van de partij blijft.

Eén speelde, gezien het spelbeeld, een hoogst ongelukkige wedstrijd. 0-0 met rust viel mee, maar niet als eindstand gezien het veldoverwicht met regen aan kansen. Het greintje geluk benodigd om een wedstrijd winnend af te sluiten ontbrak ten enen male, next time better bij OSV.

En Dames 1 met een fraaie overwinning in de hogere klasse visitekaartje afgegeven. Bravo! En Jill: bedankt voor ontvangst en aftocht.

Van Driest.

Agenda

26-10 Oktoberfest

Tweets

Levy IT Recruitment sponsort wedstrijdbal van eerste overwinning van DVVA H1! Dank Mitch & Levy IT Recruitment!… https://t.co/wlKRh06GyZ
RT @HAVoetbal: DVVA boekt tegen Arsenal zege van het seizoen https://t.co/NoshFC3nSh
Vrouwen 1 wint haar bekerwedstrijd tegen CSW uit met 0-3!
DVVA 11 wint de burenruzie met 3-7 bij @JosWgm 6. Goals Jip Frank 3x, @timcardol 2x, @neijpen en @JoostVelz
@PPTimp Dank! We zijn natuurlijk erg benieuwd naar de resultaten!
RT @PPTimp: Goed initiatief van @csvDVVA: een vragenlijst over zaken die spelen binnen de club en waarvan de resultaten dienen als input vo…