henkHet was weer goed toeven op de Drieburgse velden, alwaar ook wat oude bekenden zoals een Teun Meurs en oud preses Bart Bloemers, kwam na vijf jaar weer eens kijken naar zijn oude kluppie. Hij zag tot zijn verbijstering, en dat waren er vele, het eerste op miraculeuze wijze gelijk spelen. Tot tweemaal toe werd een voorsprong binnen enkele minuten weer prijsgegeven met als schamel resultaat een 2-2 eindstand waar een 3-2 gezien het spelbeeld voor de hand lag. Nu met slechts twee uit drie. Weer billen knijpen? Beste kerels, spaar ons en pak eens wat driepunters. Klasse genoeg bij DVVA.

 

Heren 2 wint onder leiding van Hendri Simons de eerste 3 punten. De promovendi Dames 1 en Dames 4 doen het goed één klasse hoger. Ook mijn vrienden van "Elf" stralend van het veld dat er na drie partijen nog uitstekend bij lag.

Nog even de namen van de schutters van 1 en 2: Sem Barendse en Jasper Stracke van 1. Sjors Kieft en Kostja Horvat van 2. De wedstrijdbal werd gesponsord door Adam Suites.

Van Driest

Agenda

26-10 Oktoberfest

Tweets

Levy IT Recruitment sponsort wedstrijdbal van eerste overwinning van DVVA H1! Dank Mitch & Levy IT Recruitment!… https://t.co/wlKRh06GyZ
RT @HAVoetbal: DVVA boekt tegen Arsenal zege van het seizoen https://t.co/NoshFC3nSh
Vrouwen 1 wint haar bekerwedstrijd tegen CSW uit met 0-3!
DVVA 11 wint de burenruzie met 3-7 bij @JosWgm 6. Goals Jip Frank 3x, @timcardol 2x, @neijpen en @JoostVelz
@PPTimp Dank! We zijn natuurlijk erg benieuwd naar de resultaten!
RT @PPTimp: Goed initiatief van @csvDVVA: een vragenlijst over zaken die spelen binnen de club en waarvan de resultaten dienen als input vo…