Op de club kan nog altijd trainingskleding worden gepast en gekocht. Sinds kort zijn er ook zwarte sweaters beschikbaar. De kleding kan gepast en gekocht worden op DVVA op de trainingsavonden en op zaterdag. De laatste mogelijkheid is zaterdag 16 april. Daarna wordt alles besteld en z.s.m. uitgeleverd. Betaling kan uitsluitend per PIN.

Logo-La-Strada.jpgSinds dit seizoen is restaurant La Strada een nieuwe sponsor van DVVA. La Strada is een gezellig Italiaans restaurant in Oost aan de Amstel, waar genoten kan worden van heerlijke gerechten en specialiteiten uit de Italiaanse keuken.

ING omarmt al jarenlang veel Nederlands voetbal en ook DVVA heeft hiervan weten te profiteren. Onze vereniging heeft meegedongen naar een sponsorsamenwerking met ING en is hierbij beloond met een driejarige samenwerking!

Het derde herenteam van DVVA heeft afgelopen winterstop niet stilgezeten. Het team, afgelopen seizoen veelvuldig in het nieuws vanwege de 2-2 tegen Lucky Ajax, het winnen van het DVVA zaalvoetbaltoernooi, het FC Kölntoernooi en de KNVB beker, wordt vanaf heden gesponsord door Emakina, 22Tracks en Xomnia.

Emakina is de hoofdsponsor en prijkt dan ook voorop de shirts tot groot genoegen van Robert Goedemans, COO Emakina:

“Wij zijn als bedrijf ongelooflijk blij met deze sponsordeal. We zochten al lang naar een team dat qua ambitie past bij Emakina als nummer 1 Internetbureau van Nederland. In DVVA 3 hebben we dat team gevonden! DVVA 3 kenmerkt zich door passie, creativiteit en techniek en sluit daarbij naadloos aan bij de competenties en waarden van Emakina. We will win as a team!”

Agenda

26-10 Oktoberfest

Tweets

Levy IT Recruitment sponsort wedstrijdbal van eerste overwinning van DVVA H1! Dank Mitch & Levy IT Recruitment!… https://t.co/wlKRh06GyZ
RT @HAVoetbal: DVVA boekt tegen Arsenal zege van het seizoen https://t.co/NoshFC3nSh
Vrouwen 1 wint haar bekerwedstrijd tegen CSW uit met 0-3!
DVVA 11 wint de burenruzie met 3-7 bij @JosWgm 6. Goals Jip Frank 3x, @timcardol 2x, @neijpen en @JoostVelz
@PPTimp Dank! We zijn natuurlijk erg benieuwd naar de resultaten!
RT @PPTimp: Goed initiatief van @csvDVVA: een vragenlijst over zaken die spelen binnen de club en waarvan de resultaten dienen als input vo…