We zijn blij mee te kunnen delen dat de damesselectie dit seizoen gesteund wordt door drie sponsors. Joosten Advocaten en SamenWijzer sponsorden afgelopen seizen al nieuwe wedstrijdshirts. Samen met MAKUS staan zij nu ook op de nieuwe trainingskleding.

Op de club kan nog altijd trainingskleding worden gepast en gekocht. Sinds kort zijn er ook zwarte sweaters beschikbaar. De kleding kan gepast en gekocht worden op DVVA op de trainingsavonden en op zaterdag. De laatste mogelijkheid is zaterdag 16 april. Daarna wordt alles besteld en z.s.m. uitgeleverd. Betaling kan uitsluitend per PIN.

Logo-La-Strada.jpgSinds dit seizoen is restaurant La Strada een nieuwe sponsor van DVVA. La Strada is een gezellig Italiaans restaurant in Oost aan de Amstel, waar genoten kan worden van heerlijke gerechten en specialiteiten uit de Italiaanse keuken.

ING omarmt al jarenlang veel Nederlands voetbal en ook DVVA heeft hiervan weten te profiteren. Onze vereniging heeft meegedongen naar een sponsorsamenwerking met ING en is hierbij beloond met een driejarige samenwerking!

Agenda

  • 8 juni Finale nacompetitie H1
  • 15 juni Box to Box

Tweets