Links:

Stand en programma
Shirtsponsor: La Strada Pizzeria

Media

29 juli 2016: DVVA gaat met nieuwe trainer wederom voor periodetitel (Het Amsterdamsche Voetbal)

Staf:

Trainer: Jeroen Smakman (jeroensmakman@hotmail.com
Begeleiding: Otto Visser (ottomarken@gmail.com
Aanvoerder: Job Verhoeve (jobverhoeve@gmail.com, 06-5512 1443) en Daan Waleson (d.waleson@hotmail.com

Trainingstijden:

Maandag 20:30 - 22:00
Woensdag 19:00 - 20:30

Selectie:

Job Arntz
Stefan Baars
Daan Bijlard
Boyan Blanchard
Christiaan Brommersma
Jesper Davidse
Arjan van Diermen
Jente van Dijk
Sjoerd Geers
Jan Douwe Glas
Sebastiaan Goderie
Koen van Haaren
Max Hazewinkel
Timon Hazewinkel
Kostja Horvat
Sjors Kieft
Edzo Kloosterboer
Jelmer Kos
Mohamed El Kourai
Thomas Oosterink
Thomas Ossenkoppele
Olivier Pel
Dave van Rooijen
Gunther Salfischberger
Jim Schiks
Kevin Scholten
Dima Shpilko
Oscar Soons
Jasper Stracke
Mitch Troost
Jeroen van Uden
Remco Ultee
Thomas van Veen
Job Verhoeve
Joeri Visser
Thijs Vlaar
Gerdo Vlastuin
Vincent van Vliet
Daan Waleson
Roy van de Zilver

DVVA14

Links:

Stand en programma

Aanvoerders:

Martijn Weeda (martijn.weeda@gmail.com, 06-1459 8431)

Trainingstijden:

Maandag 19:00 - 20:30
Woensdag 20:30 - 22:00

Trainer: Guido Licastro

Over DVVA 14:

DVVA 13 is al een decennium lang een ongekend succesverhaal. Wat in 2007 begon als een samengeraapt groepje gretige en niet allemaal even talentvolle studenten, is anno 2018 een stabiele subtopper in de onderste regionen van het amateurvoetbal.

In tien jaar tijd werden er op het veld weliswaar nog geen prijzen gewonnen, maar buiten de lijnen vond het ene na het andere hoogtepunt plaats. Denk aan de schitterende shirtjes die per abuis op 90 graden werden gewassen en krompen als piemels tijdens een winterwedstrijd. Neem de regen aan zelfverzonnen prijzen tijdens de traditionele dakterrasbarbecues. Noem het ongekend goed werkende scoutingsapparaat met het veroveren van de zus van de bruid van de linksback op de bruiloft van laatstgenoemde (en een nieuwe bruiloft tot gevolg!) als voorlopig beste transfer. Vergeet vooral niet de hoos aan baby’s die over twintig jaar een voltallig damesteam kunnen vormen. En denk zeker even aan de uitvinding van het vijf-verdedigers-systeem al lang en breed voor Van Gaal ermee kwam. Ja, het staat vast. DVVA 13, het enige team ter wereld op dit niveau dat maar liefst twee reservekeepers in de gelederen heeft, kan terugkijken op louter mooie jaren. Maar wie kijkt er deze dagen eigenlijk nog achterom? Niemand toch zeker? Van keepers tot spits: de blik is vol vreugde en verwachting gericht op een nu nog onbekende maar ongetwijfeld glorieuze toekomst.

Selectie:

Jacob Akkerboom
Walid Aljaf
Timo Asses
Jasper Bins
Herke Blankenstein
Benjamin Boerebach
Joey Boink
Thijs de Haan 
Eugenio Hoogland
Sibrand van Kampen
Mathijs van Maanen
Davey Meelker
Anne Oldersma
Maarten Pekelharing
Daan Roescher
Gideon Schogt
Laurens Schumacher
Arno Smit
Ron Smit
Bart de Soet
Martijn Weeda
Thijs de Wit

 3c18a6aa 6892 453f 9651 7e239396e8ea

Links:

Aanvoerders:

Jelle Ploeg (jelle.ploeg1991@gmail.com

Trainingstijden:

Maandag 19:00 - 20:30
Woensdag 20:30 - 22:00

Trainer: Guido Licastro

Over DVVA 12:

 

Selectie:

Raquim Ahmadali
Nana Asare
Soufyan Benrhziyel
Danny Bierman
Klaas Broekman
Bertus de Boer
Jordin Calor
Yannick van Dijk
Tommie van Haren
Kai van Kesteren
Kevin Macdonald
Jake Mourik
Jelle Ploeg
Elias Ouarit
Omar Siderius
Tomás Visser
Sebas Wied Leyton

DVVA13cropped

Links:

Stand en programma

Aanvoerders:

Jan Doggen (mail@jandoggen.nl, 06-4178 3470)
Tim Cardol (timcardol@gmail.com, 06-2263 7745)

Trainingstijden:

Maandag 19:00 - 20:30
Woensdag 20:30 - 22:00

Trainer: Guido Licastro

Over DVVA 10:

De geschiedenis van DVVA 10 (voorheen DVVA 12, daarvoor DVVA 13, beter bekend als 'het 14e') is er een van curieuze tegenstrijdigheid, zowel in vorm als in functie. Ooit begonnen als puur 'gingerteam', was het in de beginjaren vooral een semi-politiek platform voor de anarchistische (voetbal)visie van voormalig coach en aarts-roodharige David Rozema. Na enkele seizoenen geworstel met experimentele looplijnen en een stortvloed aan rode kaarten, werd gepleit voor een meer gematigde aanpak en de toelating van spelers met andere haarkleuren. Bovendien bleek de geadopteerde geuzennaam 'het Andere Andere Oranje' niet onderscheidend genoeg. 

Sindsdien varen we een andere koers en niet zonder resultaat. DVVA 12 (voorheen DVVA 13, beter bekend als 'het 14e') ontwikkelde zich steeds meer tot een kweekvijver van toptalent zowel binnen maar vooral ook buiten het veld. Worden we binnen de lijnen dikwijls liefkozend 'geel-zwarte meeuwen' dan wel 'geel-zwarte spreeuwen' genoemd, doen we tijdens de beruchte derde helft de DVVA-bijnaam 'geel-zwarte leeuwen' pas écht eer aan. Talloze keren werd een kansloze veldnederlaag omgebogen tot een klinkende overwinning in de kantine. Ons strenge selectiebeleid is hier inmiddels op ingesteld.

Wat betreft ons voetbalspel zelf wordt het 14e vaak geroemd om haar individuele kwaliteiten. Stuk voor stuk spelers die de selectie naar een hoger niveau zouden tillen. Om die reden wordt er door hogere elftallen (hallo Michael Kuhlmann!) voortdurend gehengeld naar onze spelers, met als meest recente voorbeeld onze geliefde Twitterkeeper. Vorig seizoen werden zelfs onze speeltijden aangepast zodat bovengenoemde zowel bij het tweede elftal als bij ons kon spelen. Een ronduit belachelijke situatie. Toch lopen dit soort smakeloze flirtpartijen zelden op iets uit en graag willen we via deze weg nogmaals benadrukken: ONZE SPELERS ZIJN GVD NIET TE KOOP!!

Toch komt deze overdadigheid aan klasse verrassend genoeg zelden tot uiting tijdens onze wedstrijden. DVVA 12 (voorheen DVVA 13, beter bekend als 'het 14e') is een typisch voorbeeld van een team waarin individueel talent en kwaliteit zich onderschikken aan het collectief. Zo scoort topscorer Tim Cardol elk seizoen minstens twintig keer, maar verprutst hij bijna elke wedstrijd ook minstens zo veel kansen. Onze andere aanvallers trouwens ook. Boze dubbele tongen beweren dat wanneer alcohol niet uitgevonden zou zijn het aanvalskwartet elk seizoen goed zou zijn voor 100 goals. En zo wordt onze verdediging geroemd om haar bikkelharde tackles en opbouwend vermogen. Toch houden we zelden de nul (en dat is uiteraard de schuld van de enige Feyenoorder in de selectie, de keeper). En zo kent ons middenveld stuk voor stuk stylisten die met een enkele beweging of steekpass hele linies het bos in sturen. Toch worden ze dankzij onze countertactiek in bijna elke aanval overgeslagen. Alles in naam van het heilige collectief.

Deze filosofie heeft ons in 2016/2017 naar de 4e klasse reserve gebracht, maar dat was na één seizoen wel weer mooi geweest. Aanvoerder Jean le Chien wil al jaren naar de vierde klasse, maar moet zo langzamerhand erkennen dat het bonte gezelschap van halve en hele intellectuelen zijn limiet heeft bereikt. Naarmate de veertig nadert en het lichaam in alle kieren begint te kraken kiest zelfs de aanvoerder vaker voor de sportschool dan voor het trainingsveld. Met Onno Spruijt heeft DVVA 12 (voorheen DVVA 13, beter bekend als 'het 14e') al jaren zijn eigen Man van Glas. Edoch, met het klimmen van de jaren kunnen we onderhand spreken van een selectie van glas. In dit perspectief valt met name de blessuregevoeligheid van Uilenstede-burgemeester Kai Witteman op. 

Ten slotte salueren wij naar onze eregalerij van helden die ons om onverklaarbare verklaarbare redenen (wonen in een saai dorp, inruilen voor een saaie sport) hebben verlaten. Hoofdsponsor en Herman Finkers-kloon Pieter Nieuwenhuis, FC Volendam-fan van het eerste uur Bas Kolijn, goalgetter Miquel Burnos, Bas “ik maak je dood in de rust” Nijmeijer, inschietkoning Kun Yang Wong, Guyon “polletje” Essed (aka Technohenkie), cassiskanon Rachid Azrout, ijsduiker Kleine Kooij, Kai Witteman, (oh, hij is er toch), bulderbaas Erwin en alle bazen die ik vergeten ben. Jullie zijn gegroet en kom een keer kijken ofzo.

Selectie:

Joeri Baarda
Aernoud van Batenburg
Niek Benedictus
Thijs Beumer
Jelle Bosch 
Jacob Bosma
Arthur Buijs
Tim Cardol
Ruben Cardol
Jan Doggen
Nikki Eijpen
Rik Hunse
Teun Jansen
Joeri Jorg
Kristiaan Kiwitz (toch uitgeschreven ivm blessure)
Joris Kooijman
Simon Koolstra
Thom Meerdink
Jasper Rieter
David Rozema
Onno Spruijt 
Kai Witteman
Groucho Wullings

Tweets

DVVA 11 (alweer een ander nummer) werkt in de feesttent van Holten met vertrouwen toe naar het nieuwe seizoen https://t.co/XK1eBv3paW
Uit het boekje hoor deze #penalty 👌🏼Dit was de 2-1 door Job. Eindstand 5-4, winnen doelpunt van Joris in de slotmin… https://t.co/2BvKBgVQ2W
RT @WVHEDW: Oefenduel #WVzat1 vs @csvDVVA is vanavond gestaakt na 23 minuten. Niet vanwege ongeregeldheden, maar door het aanhoudende onwed…
Mogen we aan u voorstellen: De Freek Hypotheek Toernooi winnaars 2019! 🏆 @wsv1930 https://t.co/oVC4gSIU1r
RT @AHvandeVelde: Fijne dag als penningmeester van @csvDVVA. Vandaag de goedkeuring ontvangen op onze financiele eindverantwoording voor de…
Altijd mooi om de degens te kruisen met de overburen van @WVHEDW #engarde ⚽️ 🤺😉 https://t.co/ge6IBnuVsJ