Aanleiding voor dit initiatief: “Tijdens deze week wil de KNVB zoveel mogelijk scheidsrechters bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!”

Voor DVVA aanleiding om eens nader kennis te maken met ‘onze’ scheidsrechters.

Elk weekend fluiten vier mannen de meeste thuiswedstrijden van DVVA-teams.

Edward (Eddy) Terstal, Eric Hoogendorp, Joran Donkers en Stephan Braam.

Als voetballer kennen we allemaal wel de situatie dat je het niet eens bent met een beslissing van de scheidsrechter. Discussies met spelers, je moet het maar leuk vinden. En dat elke week. Wat motiveert onze scheidsrechters om toch weer elk weekend het veld op te gaan? Eddy stoorde zich soms aan thuisfluiters. Stephan floot in het verleden al, verloor het plezier daarin door rompslomp bij de opleiding voor talentvolle scheidsrechters en vond het plezier in fluiten weer terug bij een wedstrijd van zijn neefje. Voor Joran geldt dat hij door een blessure niet meer kon voetballen. Hij miste de sfeer op en rond het voetbalveld en is toen gaan fluiten. ‘Hierdoor sta ik weer echt op het veld en kan ik ook nog iets doen aan mijn conditie.’

Bouw mee aan de verbouwing! Deelnemers krijgen een eervolle vermelding in het vernieuwde pand. Daar wil je toch bij staan?

Baksteen

Na een seizoen vol activiteiten sloten we afgelopen zaterdag de lustrumviering echt af met het uitreiken van de Lustrumglossy "Clubliefde". Wat kun je zoal verwachten in deze glossy? Een mooi overzicht van de historie van de club door middel van diepte-interviews met leden van het eerste uur zoals Henk Van Driest en Wim Zorge, Annemarie verdiepte zich in de komst van dameselftallen op de club en oud-voorzitter Duco Abspoel en voorzitters van onze buurtverenigingen komen aan het woord. Kortom, het lezen waard! Leden kunnen een exemplaar ophalen op de club tijdens trainingsavonden. Of bekijk hem hier gewoon online!

DVVA bedankt Annemarie Postma, Edwin van Sas, Madelin Hiddingh, Patricia Snel, Tim Cardol en Tim Jansen voor het in elkaar draaien van deze glossy, Jan Peter Oelen voor het beschikbaar stellen van de foto's en uiteraard iedereen die een schriftelijke bijdrage heeft geleverd.

DVVA 1 heeft zaterdag zonder zelf te spelen de eerste periode gewonnen. Marken, de laatste concurrent voor de eersteperiodetitel, verloor zaterdag het inhaalduel tegen Reiger Boys (0-2) waardoor de Geel-zwarte Leeuwen met nog een wedstrijd te gaan niet meer zijn te achterhalen. De ploeg van Sjaak Tersteeg won vijf wedstrijden en speelde twee keer gelijk. Zaterdag a.s. wacht een uitwedstrijd tegen ZOB (Zuidoostbeemster).

Agenda

26-10 Oktoberfest

Tweets

Levy IT Recruitment sponsort wedstrijdbal van eerste overwinning van DVVA H1! Dank Mitch & Levy IT Recruitment!… https://t.co/wlKRh06GyZ
RT @HAVoetbal: DVVA boekt tegen Arsenal zege van het seizoen https://t.co/NoshFC3nSh
Vrouwen 1 wint haar bekerwedstrijd tegen CSW uit met 0-3!
DVVA 11 wint de burenruzie met 3-7 bij @JosWgm 6. Goals Jip Frank 3x, @timcardol 2x, @neijpen en @JoostVelz
@PPTimp Dank! We zijn natuurlijk erg benieuwd naar de resultaten!
RT @PPTimp: Goed initiatief van @csvDVVA: een vragenlijst over zaken die spelen binnen de club en waarvan de resultaten dienen als input vo…