Maandag 07 augustus jl. zijn de STUNTERS van de Heren 1 begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na de promotie wacht een mooie uitdaging in de 1e klasse B. Helaas een competitie zonder Amsterdamse clubs, maar gelukkig wél allemaal zaterdagclubs. In de voorbereiding op deze zware competitie worden de volgende wedstrijden gespeeld: Wo. 16 aug 20.30 uur oefen: Wartburgia (uit)

De DVVA topscorer bij de heren van seizoen ‘21-’22 is Jip Frank van Heren 6. Jip maakte in totaal 27 doelpunten, waarvan 17 (!) als invaller. Maar zelfs als deze invallersgoals maar half hadden meegeteld was Jip topscorer geworden, want Luc Kronenberg (Heren 8, 18 goals) en Denny Diepgrond (Heren 8, 17 goals) volgen op respectabele afstand. Hieronder een interview met Jip.

De DVVA topscorers bij de dames van seizoen ‘21-’22 zijn Jules Hotchkin (Dames 3) en Emily Piluk (Dames 4), die allebei 11 doelpunten hebben gemaakt. Na het interview met Jules stellen we nu een paar vragen aan Emily, waarin ze haar wijsheden -- niet verrassend voor een internationale club als DVVA -- in het Engels deelt.

De DVVA topscorers bij de dames van seizoen ‘21-’22 zijn Jules Hotchkin (Dames 3) en Emily Piluk (Dames 4), die allebei 11 doelpunten hebben gemaakt. We stelden als eerst een paar vragen aan Jules (het interview met Emily is hier te vinden). Jules toont haar bescheidenheid niet alleen in de antwoorden, maar ook in de foto die ze deelde:

Agenda

  • 23 september Seizoensopening
  • 4 november Oktoberfest
  • 15 november ALV

Tweets