Op 5 oktober is sportvereniging Only Friends de dupe geweest van een inbraak. De schade die de vereniging hierbij is aangedaan is omvangrijk en meer over de inbraak is terug te vinden in dit bericht op de website van AT5.

Only Friends is een bijzondere sympathierijke vereniging, wekelijks sporten bij deze vereniging namelijk 800 kinderen met een geestelijke of lichamelijke handicap. Vele leden van DVVA kennen sportvereniging Only Friends inmiddels; afgelopen jaar heeft een groep uit de selectie een training ondersteund met Only Friends oprichter Dennis Gebbink en DVVA12 heeft haar 100e wedstrijdjubileum afgewerkt tegen het selectieteam van Only Friends.

DVVA vraagt graag aandacht voor de ondersteuning van Only Friends, om deze reden zijn vanaf volgende week paraplu’s te koop in de DVVA kantine. De opbrengst hiervan gaat rechtstreeks naar Only Friends! Wil jij individueel of als team een bijdrage leveren door middel van een inzamelactie of donatie, dan kan dit via rekeningnummer NL38 RABO 0140 5821 50 t.n.v. Ronald McDonald Centre.

Agenda

 

 

Tweets

RT @HAVoetbal: AMVJ en DVVA delen de punten https://t.co/ZxxIByzfeE
DVVA 10 heeft een valse start en verliest de seizoensouverture met 2-9 van SV RAP 10. Goals Simon en Ruud #WeMogenWeer
Wat hebben we er zin in, morgen de competitiestart! Direct volle bak. Geniet, maak er een mooi feestje van, maar ho… https://t.co/GhR21KmzTI
Het nieuwe voetbalseizoen goed voorbereid beginnen? Lees hier onze corona-maatregelen. https://t.co/4M7vRM4J1w We… https://t.co/xwCJqwFNBR