Beste DVVA-ers,

Welkom op de nieuwe site van DVVA! Omdat de oude site door verouderde software niet meer helemaal kon bieden wat een digitale DVVA-er verdient, hebben wij achter de schermen afgelopen maanden hard gewerkt om alles in een nieuw jasje te gieten.

Het goede van de oude site hebben we meegenomen, terwijl we meteen de kans hebben gegrepen om dat aan te vullen met wat er in ons opzicht aan ontbrak. Daarom zijn er geheel nieuwe teampagina's toegevoegd, informatievoorziening verbeterd en ge-update, en hebben we mensen waar onze club om draait (vaste krachten die iedere week voor ons klaar staan en natuurlijk de leden) door middel van foto's en teampagina's letterlijk een gezicht gegeven.

 En eigenlijk zijn we nooit klaar met de website. We zijn altijd op zoek naar nieuwe inzichten. Heb jij een idee, heb je een bepaalde suggestie, is er iets niet goed of zou je graag een handje willen helpen met het onderhouden van de site? Dat horen wij graag en daar staan wij natuurlijk voor open. Neem contact met ons op via webmaster@dvva.nl en secretaris@dvva.nl.

Hierbij wil ik graag de handen op elkaar voor Jannis Teunissen en Rik Jansen, die de afgelopen maanden geel-zwart bloed, zweet en tranen hebben gelaten in de transformatie van het oude naar het nieuwe.

Jurriaan Heslinga
Secretaris DVVA

Jannis: Die handen mogen op elkaar voor Jurriaan, die ons niet alleen een flinke dosis spelerspassen bezorgt, maar ook vrijwel alle nieuwe content & idee├źn voor de site aanlevert, foto's regelt, en zorgt dat Rik en ik wat doen!

Agenda

  • 25 mei Seizoensafsluiting
  • 15 juni Box to Box

Tweets