Wisten jullie al dat we een leuk vacature overzicht hebben aangemaakt? Kijk hier voor de nieuwste vacatures! 

Dit is de tweede test

Dit is een test

ATT64806 1In de strijd om alles bij DVVA naar een hoger niveau te tillen, hebben we voor de herenselectie nieuwe ballen aangeschaft voor de wedstrijden. Deze ballen zijn van (nog) hogere kwaliteit dan de trainingsballen en daarom ook duurder. En omdat we dit niet ten koste van de contributie van de leden willen laten lopen, hopen we de extra kosten voor de aanschaf van deze ballen middels sponsoring terug te verdienen.

Voor € 100,- per wedstrijd kan eenieder, bedrijven of particulieren, een bal voor een wedstrijd sponsoren. De sponsor van de wedstrijd staat, tot de volgende wedstrijdbal sponsor zich aandient, op de website en wordt ook op twitter bekend gemaakt.

De primeur is voor Adam Suites, het bedrijf van Jasper Stracke, onze laatste man van het 1e elftal. Jasper, dank hiervoor, wij rekenen op veel navolging!

Enne… mocht jij of je bedrijf dit initiatief ook willen steunen, neem dan even contact op met Fred Admiraal via fred@admiraalconsultancy.nl of via 06 4123 0804.

Agenda

26-10 Oktoberfest

Tweets

Levy IT Recruitment sponsort wedstrijdbal van eerste overwinning van DVVA H1! Dank Mitch & Levy IT Recruitment!… https://t.co/wlKRh06GyZ
RT @HAVoetbal: DVVA boekt tegen Arsenal zege van het seizoen https://t.co/NoshFC3nSh
Vrouwen 1 wint haar bekerwedstrijd tegen CSW uit met 0-3!
DVVA 11 wint de burenruzie met 3-7 bij @JosWgm 6. Goals Jip Frank 3x, @timcardol 2x, @neijpen en @JoostVelz
@PPTimp Dank! We zijn natuurlijk erg benieuwd naar de resultaten!
RT @PPTimp: Goed initiatief van @csvDVVA: een vragenlijst over zaken die spelen binnen de club en waarvan de resultaten dienen als input vo…