Het bestuur en de technische commissie van DVVA zijn blij het nieuws te kunnen brengen dat Hans Schakel de trainer/coach van Heren 1 zal worden voor seizoen 2024/2025!

Nadat Wilfred den Breejen in december aangaf zijn contract niet te willen verlengen, heeft de TC samen met een afvaardiging van de spelersgroep een trainersprofiel opgesteld. Aan de hand van dit profiel zijn we gaan zoeken naar een trainer die goed bij de groep past en die hebben we gevonden. Hans is bekend met de cultuur en identiteit van de club, en de behoeften en wensen van de groep sluiten ons inziens goed aan bij de werkwijze van Hans.

Hans is woonachtig in Amsterdam-Oost, is vader van drie kinderen, getrouwd met Sietske en werkt bij de ING als Sponsormanager. Als trainer heeft hij zijn sporen verdiend bij Sporting Martinus, WV-HEDW, FC Lisse, AMVJ, sv De Meer, Wartburgia en ZOB. Hans heeft in seizoen 2010/2011 stage gelopen bij DVVA. Welkom terug bij de leukste club van Amsterdam, Hans!

We zijn als club erg blij met de prestaties van H1 en de betrokkenheid bij onze club. Tijdens het trainingskamp heeft een groot deel van de selectie al aangegeven voor DVVA te blijven spelen en daar zijn we heel erg blij mee!

Hup geelzwarte leeuwen, laat ons juichen!

Technische Commissie

Een kaart krijgen is in principe geen goed teken bij een voetbalclub, maar deze kaartronde wil je niet missen. Op donderdag 25 januari vindt in de kantine van DVVA het eerste toeptoernooi van 2024 plaats, georganiseerd door Heren 2 en Heren 5.

Ben jij die blufkoning, of durf je je beste kaarten vast te houden?
Schrijf je dan snel in!

Er wordt gespeeld volgens een lotingformat, inclusief finaleronde met de beste toepers. Er staan mooie prijzen op het spel.

Inschrijven via https://forms.gle/bAiCtziXhgx1Yntv8

 

Deze week ontvingen wij het verdrietige nieuws dat oud DVVA-trainer Willem Vrijbloed op 67-jarige leeftijd onverwachts is overleden.


Met veel bewondering en een glimlach denken we terug aan alles wat Willem voor het damesselectievoetbal en de club heeft betekend. Hij was maar liefst 7 jaar lang, van 2007 tot 2014, de trainer van DVVA Dames 1.

Vol overgave begon hij aan het avontuur en zowel op technisch en tactisch vlak maakte hij grote stappen met de dames. Met zijn enthousiasme en persoonlijke aandacht voor de speelsters wist hij een hecht team te smeden met als hoogtepunt het kampioenschap in de 3e klasse in het seizoen 2012/2013.

Wij wensen zijn nabestaanden veel sterkte met dit grote verlies.

Beste geel-zwarte vrienden,

Na een fijne zomerse herstelperiode staat het nieuwe seizoen alweer voor de deur. Het 93e seizoen van onze club! Het is soms lekker om even een voetballoze periode te hebben, maar ik merk dat iedereen nu weer vol enthousiasme klaar staat om aan de gang te gaan. De selectieteams zijn al meerdere weken in training, en ook bij alle andere teams staan de trainingsvelden inmiddels (over)vol. De kantine is weer door ons in gebruik, en de eerste zaterdagse bekerweekenden zijn gespeeld onder tropische omstandigheden. En natuurlijk ervaren we her en der wat opstartproblemen, maar daar zijn altijd oplossingen voor. Seizoen 2023-2024 is onderweg, vooruit DVVA! 

Agenda

  • 6 april Lentekriebelsfeest
  • 20 april Voetbalquiz
  • 25 mei Seizoensafsluiting

Tweets