Beste leden,

In verband met de coronamaatregelen is de ALV op woensdag 17 november digitaal. De toegangslink is verstuurd per e-mail. In verband met de trainingen start de digitale ALV om 21:00, zodat iedereen gedoucht thuis kan inloggen. 

Tot dan!

Groet,

Het bestuur

Beste leden,

De contributiefacturen van dit seizoen zijn verzonden! Je vindt de betalingslink in de e-mail van ClubCollect. Heb je deze niet ontvangen, check dan ook je spam. Voor meer vragen/opmerkingen, mail naar penningmeester@dvva.nl of stuur een bericht via ClubCollect!

Groet,

Selinde (namens het bestuur) 

In december vorig jaar is ons grote clubicoon en tevens zeer goede vriend Henk van Driest overleden. Na zijn overlijden is onder enkele leden het idee ontstaan om ter nagedachtenis aan Henk een speciaal eerbetoon te realiseren in de vorm van 45 meter reclamebord, met daarop de uitspraak die we allemaal zo goed van hem kennen. “Hup geel-zwarte leeuwen, laat ons juichen.”

Het doel is om dit met alle teams/leden en vrienden van de club te realiseren, is ruim behaald en komende zaterdag, 9 oktober zullen we Henk na de wedstrijd van heren 1, (speeltijd 14.30 uur) postuum eren. 

We hopen je zaterdag te mogen begroeten!

Het bestuur

Vacatures in het bestuur

Na vijf seizoenen als bestuurslid, waarvan de laatste vier als voorzitter, heeft Jill besloten dat het tijd wordt om de voorzittershamer over te gaan dragen aan een opvolger.

Daarnaast heeft Arthur aangegeven, dat seizoen 2021-2022, zijn tiende (!) als penningmeester, zijn laatste zal zijn in het bestuur van DVVA. Gelet op de sleutelpositie die het penningmeesterschap inneemt en de wens om een gedegen overdracht te kunnen doen, zijn we daarom al voor komend seizoen op zoek naar een penningmeester B. Hij/zij ondersteunt Arthur komend seizoen en neemt in de loop van het seizoen zijn taken/verantwoordelijkheden over met een definitieve overdracht bij de ALV in 2022.

In aanloop naar de ALV op 17 november van dit najaar zijn we dus op zoek naar enthousiaste leden, die willen bijdragen aan de toekomst van DVVA. Een functie in het bestuur biedt: 

  • Invloed op de toekomst van de vereniging 
  • De mogelijkheid om de club verder te ontwikkelen
  • Leren besturen in de praktijk
  • Een plek in het leukste sportbestuur van Nederland 😉

Wil je weten wat het voorzitterschap of penningmeesterschap inhoudt? Vind je iets van hoe het eraan toe gaat bij DVVA, heb je een perspectief op de toekomst van de club? Of denk je nu meteen aan die teamgenoot, die hier wel eens heel geschikt voor zou zijn? Schroom niet om contact op te nemen met het bestuur via voorzitter@dvva.nl of als je één van ons tegenkomt bij DVVA :-)

Agenda

Tweets

15 januari. Gewoon vanaf je bank. Dat wil je niet missen... https://t.co/uafqIwhgCp
Mark van den Hoek is de nieuwe voorzitter van DVVA en daar zijn we ontzettend blij mee! Hij loopt al zo'n 11 jaar r… https://t.co/rsYv2w4KX1
De wedstrijdbal van deze week wordt gesponsord door @tteconsultants. “Bij TTE Consultants werken wij aan de kwalite… https://t.co/gSmm3nxYEa
En wederom dank aan onze vaste ALV twitter-verslaggever @timjansen85 voor het mooie verslag van vanavond! #ALVhttps://t.co/tsOR3UxlgF
RT @AHvandeVelde: Vanavond bij de ALV afscheid genomen van onze gewaarde voorzitter Jill Eekhart. Dank voor de fijne samenwerking de afgelo…
Neuh, niemand had wat. Leden moesten uitloggen. Bestuur smoezelt nog wat na. Tot volgend jaar (of tot een bava als… https://t.co/JXNAVmmEHB