Beste DVVA’ers,

We zagen het allemaal al aankomen de afgelopen dagen, maar met de persconferentie van de regering is het dan helemaal officieel.

Het seniorenvoetbal gaat weer op slot, hetgeen betekent dat alle DVVA trainingen en wedstrijden tot nader order niet meer door kunnen gaan.

Hoewel er officieel wat rek lijkt te zijn in de maatregelen tot morgenavond 22.00 uur, kiezen wij er als bestuur voor om die rek niet op te zoeken, maar direct te handelen in de geest van de komende maatregelen en wat Nederland nodig heeft om het Corona-virus te bestrijden. Dus wij  stoppen per direct met ingang van dinsdag 13 oktober al onze activiteiten.

 

Woensdag 14 oktober is er nog een bekerverplichting van H1 om 20.30, in principe gaat deze niet door, tenzij de KNVB daar ons nog dwingende maatregelen oplegt. 

Overigens iets wat wij ons gezien de omstandigheden niet kunnen voorstellen. Onze wedstrijdsecretaris gaat hier woensdagochtend direct achteraan om definitieve duidelijkheid te verschaffen.

Tot slot, dit is zuur, en de consequenties zullen zeker ook binnenkort op de (digitale) ALV van 17 november worden besproken. 

 

Tot die tijd geldt nog steeds: blijf gezond en laten we er samen het beste van maken!

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, komen we zo snel mogelijk bij jullie terug. #clubliefde 

 

Bestuur csv DVVA

Agenda

 

 

Tweets

Hoe mooi kan een digiltale voetbal pubquiz zijn? Absoluut fantastisch met quizmmasters @timcardol en @RozemaDavidhttps://t.co/5sZUJn31ex
En we zijn vol! Liefst twintig teams doen er mee aan de DVVA 10 Online Voetbalquiz vanavond. Zij strijden om een pr… https://t.co/BBBCXgZInx
Wij wensen iedereen een gezond en sportief 2021! 🍾✨ https://t.co/HPn4cAgZoQ
RT @jweekhart: Wel heel bijzonder bedankje voor alle vrijwilligers van @csvDVVA Ik zou het niet beter gezegd kunnen hebben 👏 Met dank aan…
Frank de Boer eindigt persconferentie Oranje met speciale boodschap voor onze vrijwilligers.… https://t.co/TJbpwNcKZI
Door Vriendschap Verenigd Amsterdam! Deze maand kregen onze obligatiehouders (die de renovatie mogelijk gemaakt heb… https://t.co/c8njQ9zTun