Beste DVVA’ers,

We zagen het allemaal al aankomen de afgelopen dagen, maar met de persconferentie van de regering is het dan helemaal officieel.

Het seniorenvoetbal gaat weer op slot, hetgeen betekent dat alle DVVA trainingen en wedstrijden tot nader order niet meer door kunnen gaan.

Hoewel er officieel wat rek lijkt te zijn in de maatregelen tot morgenavond 22.00 uur, kiezen wij er als bestuur voor om die rek niet op te zoeken, maar direct te handelen in de geest van de komende maatregelen en wat Nederland nodig heeft om het Corona-virus te bestrijden. Dus wij  stoppen per direct met ingang van dinsdag 13 oktober al onze activiteiten.

 

Woensdag 14 oktober is er nog een bekerverplichting van H1 om 20.30, in principe gaat deze niet door, tenzij de KNVB daar ons nog dwingende maatregelen oplegt. 

Overigens iets wat wij ons gezien de omstandigheden niet kunnen voorstellen. Onze wedstrijdsecretaris gaat hier woensdagochtend direct achteraan om definitieve duidelijkheid te verschaffen.

Tot slot, dit is zuur, en de consequenties zullen zeker ook binnenkort op de (digitale) ALV van 17 november worden besproken. 

 

Tot die tijd geldt nog steeds: blijf gezond en laten we er samen het beste van maken!

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, komen we zo snel mogelijk bij jullie terug. #clubliefde 

 

Bestuur csv DVVA

Agenda

 

 

Tweets

Onze voorzitter @jweekhart is genomineerd voor de Viva400! Stem jij mee? Stemmen kan via de volgende link: https://t.co/XIeyPNLzUh
DVVA 10 wint voor het eerst dit seizoen. Met 3-1 van buurman Wartburgia 6. Goals @timcardol 1x en Jelle 2x
Tent in wording. Net aangeschaft, hopelijk lukt het om deze nog voor zaterdag op te bouwen zodat we een compleet ov… https://t.co/CJBmqVhFus
RT @HAVoetbal: AMVJ en DVVA delen de punten https://t.co/ZxxIByzfeE
DVVA 10 heeft een valse start en verliest de seizoensouverture met 2-9 van SV RAP 10. Goals Simon en Ruud #WeMogenWeer
Wat hebben we er zin in, morgen de competitiestart! Direct volle bak. Geniet, maak er een mooi feestje van, maar ho… https://t.co/GhR21KmzTI